Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Gazdája hangját utánozva adott le rendelést egy papagáj az Amazonon

Gazdája hangját utánozva adott le rendelést egy papagáj az Amazonon

Sikerrel adott le rendelést az Amazon hangvezérelt asszisztensén keresztül egy londonipapagája tulajdonosa hangjának utánozásával. Buddy, az ötéves, Gabonból származó papagáj egy 10 font értékű ajándékdoboz-készletet rendelt meg az internetes kereskedőóriás Alexa nevű hangvezérelt rendszerén – adta hírül a The Sun.

A rejtélyes rendeléssel igencsak meglepte tulajdonosát,Corienne Pretoriust, aki nyomozni kezdett. Miután kizárta, hogy férje vagy fia rendelte meg a dobozokat, rájött arra, hogy csak Buddy lehetett “az elkövető”, aki hallotta őt, amint Alexával beszélget.

“Amikor rájöttem, nem akartam elhinni, hogy Buddy rendelést adott le” – mondta a 39 éves dél-afrikai nő. Az Amazon hangvezérelt asszisztense az Echo nevű eszközön jelent meg 2014-ban. A vezérlőközpont válaszol a neki feltett kérdésekre. A papagáj tulajdonosa egy felvételt is mutatott, amely bemutatja, amint a szürke papagájAlexanevét rikoltja és a kalitkája mellett álló eszközön kék fény gyullad fel, jelezve, hogy Alexa veszi a rendelést.

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top