Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Gáspár Bea nehéz döntést hozott: „Nem tudom, mit szól majd hozzá Győző”

Gáspár Bea nehéz döntést hozott: „Nem tudom, mit szól majd hozzá Győző”

Új életet szeretne kezdeni.

Gáspár Győző újabb adócsalási ügye nagyon megviseli a családot. Bár hivatalosan Bea asszony nem érintett, a történtek természetesen rettentően megviselik, és beárnyékolja hatalmas örömét, amit A Konyhafőnök VIP megnyerése okozott neki.

Bea húsz évig napi 24 órában feleség volt és anya, közben mindig is vágyott arra, hogy legyen egy olyan munkahelye, ahol munkája és ő a fontos. Ehelyett jószerivel kiszolgáló személyzet volt a családjában, és egy ideje érezte, hogy szükségszerű a változás, hiszen gyerekeik olyan korba léptek, amikor egyre kevésbé van szükségük arra, hogy terelgesse őket.

A Konyhafőnök VIP győzelemmel egy új élet reménye csillant fel Győzike felesége előtt. Egy olyan élet lehetősége, hol az ő álmai is fontosak.

– Amikor sikerült, olyan boldogságot éreztem, mint még soha! Végre minden arról szól, mit én karok. Tanultam, koncentráltam, találtam valamit, amiben kimagaslóan jó vagyok, és ezt megmutattam másoknak is. Gyerekként soha nem tudtam megfogalmazni, mi az, ami szeretnék leni, ha nagy leszek, és ez az elmúlt húsz évben sem változott sokat – árulta el Bea, aki a műsornak köszönhetően úgy gondolja, megtalálta a választ. – A főzést nagyon szívesen választanám hivatásomnak. Egyelőre nem tudom, miként valósíthatom ezt meg, azt pedig pláne nem, mit szól majd hozzá Győző, de talán most, hogy a gyerekek lassan kirepülnek, ő is megérti: itt az ideje, hogy gondoljak egy kicsit magamra is. A megnyert tízmillió forintot szeretném a saját konyhámra költeni. Egy olyan modern berendezésekkel teli konyhára, mihez húsz évig hozzá sem kell nyúlni.

Forrás:Best

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top