Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > FÉRFIAKNAK – AZ ERŐS NŐKRŐL!

FÉRFIAKNAK – AZ ERŐS NŐKRŐL!

Mostanában nagyrészt a női viselkedést elemeztem (igen valóban a kedvenc témámhoz tartozik), de aztán belegondoltam, hogy mi van azokkal a nőkkel akik a ribi szónak pont az ellenkezői. Mi van azokkal a nőkkel, akiket soha nem látsz részegen beesni egy bárba vagy egy szórakozóhelyre. Mi van azokkal a nőkkel, akik szombat esténként könyvet olvasnak szingliként és egy pohár jó vörös bort vagy teát választanak a bulizás helyett. MI van azokkal a nőkkel akik a legtöbb férfi álma?! Jól beszélnek 4 nyelven és megállás nélkül ösztönzi őket a tanulás vágy?! Ezen kívül nem lóg a nyakadon és ha a randi meghívásra igent mond akkor te már pörögsz is kettőt.

Megtetszett Neked, nagyon is. Végre egy nő aki nem olyan mint a többi. Akiért küzdeni kell, akit nem kapsz meg egyszerűen. Ez a nő egyszerűen megállíthatatlan. Minden erővel halad előre és csak úgy a szemével pofozza aki gyengíteni akarja. Ennek a Nőnek nincs rád folyamatosan szüksége, nincs a nyakadban és nem kell naponta 10 órát kapcsolatban lenned vele a telefonon. Sőt… az a fura érzésed támadt, hogy nem is érdekled őt?! Valóban meglehet… Nem érted, eddig megállás nélkül olyan nőkkel volt dolgod akik a nyakadban lihegtek, akik mindig csekkoltak és udvarolnod sem kellett már az ágyadban volt?! Na itt más lesz a helyzet… de szerintem már észre is vetted.

nok1

Aztán hirtelen meglepődsz, hogy hideg zuhanyként nem taktikázik. Ez a Nő nem fog téged taktikázva féltékennyé tenni, nincs energiája ilyenre. Nem érdekli a gyerekes játszmáid, hiszen szó szerint energiapocsékolásnak látja. Ha nem tetszik neki valami, akkor nyíltan kimondja. Nem fog suttogni és nem fog taktikázva elérni valamit. Jó hangosan és artikulálva közli veled, hogy mi zavarja. Könnyen azt hiszed, hogy féltékeny a még gyerekkorú “legjobb lány barátnődre” aki fiatal kora ellenére a bulizóhelyeken issza a sárga földre magát és hányja össze a legújabb pasiját akit a mosdóban egy gyors szex után szedett fel. Szívem, szó sincs féltékenységről. Ez a nő nem lesz féltékeny… Ez a nő egyszerűen nem szeretné, hogy hasonló szinten legyél velük és nem szeretne félreértéseket. Tisztában van vele, hogy a mai lányok, hogy működnek. Kiéhezetten harapnak rá ami foglalt vagy ami nem foglalt, de kívánatos. A tabuk náluk nincs és ha kedvesen beszélsz hozzájuk már az ágyukban képzelnek. Igen, ez a helyzet sajnos.Az erős nők bíznak benned maximálisan és reménykednek, hogy jól választottak Téged. Az erős nők , hatszor meggondolják kit hívnak a párjuknak. Kivel mutatkoznak és hogyan viselkedik velük a párjuk társaság előtt és nem csak a hálóban.

Ne sértődj meg , de imád egyedül lenni. Ha te szombaton azt mondod, hogy a fiúkkal mész sörözni, őt nem zavarja hiszen végre egy hatalmasat aludhat egyedül a saját ágyában. Neked pedig hajnalban hiányozni kezd, így sörözés után nála akarsz aludni. Ezzel semmi gond nincsen, csak a Nőd már az egész ágyat elfoglalta így nehézkes lesz bemásznod mellé. De a reggeli szeretkezés kihagyhatatlan.

Független, erős és tudja mit akar és azt is tudja mit nem akar. Talán elsőre rémisztő lehet, de szerelmes leszel belé. Mégis honnan tudom?! Mert ez a nő tele van élettel, tele van lendülettel, építeni akar és megállás nélkül tombol benne az alkotási vágy. Nem mindig mosolyog és nem mindig kiegyensúlyozott, de mindig él. Azért mert rettentő erős, nő marad és vannak gyengeségei. Tud sírni és mindig kiadja magából a szomorúságát is. Ez a nő olyan akivel akkor érdemes találkoznod, amikor már megállapodni készülsz. Ha csajozni akarsz és “tapasztalatot” szerezni akkor óriási ívben kerül el ezt a típust, mert két perc alatt felfal. Ez kivételesen nem vicc és humor. Olyan magasról fog leejteni, hogy csak nézni fogsz utána de már nem találod sehol. Ágyba esélytelen, hogy vidd.

Jaj és jöjjön a párnacsata és a szeretkezés és a kemény mocskos szex. Az erős nő nem prűd és nem is szégyenlős mielőtt azt hinnéd. Nem, nagyon nem. Ez a nő imádja az összes verziót , na azért mégsem az összes verziót…de értitek remélem. De ez a nő nem fog kihasználni senkit szex miatt, nem akar minél több pasit kipróbálni és erőssége a nemet mondás. Ha megtetszettél neki szerencsés vagy, de az nem azt jelenti, hogy egyenes út az ágyba. Az ilyen típusú nő nem tudja könnyen adni magát és csak akkor képes a szexre ha van érzelmi alapja.

Az erős nő biztonságot talál magában és nem kér bizonytalan férfit. Olyat aki nem tudja mit akar, olyan aki kapálózik. Ennek a nőnek tervei vannak. Minden hűséggel fogadja a párját és kész mellette lenni minden nehézség ellenére is, de biztosra utazik. A családalapítás és a karrier utáni vágy egyenlően megvan benne. Fiatalon szeretne családot és otthont és elkezdeni egy közös életet. Ott ahol ketten építhettek, de nem baj ha Te kiesel csak akkor hagyd, hogy megtalálja számára az igazit. Az ilyen típusú nőkre érdemes alapozni és ezt minden férfi pontosan jól tudja.

Olyanra aki intelligens, otthont tud teremteni és melegséget. Ezek mellett hűséges társ, igazi szerető, remek anya és tökéletes útitárs. Erre a nőre tudsz alapozni. Ez a Nő az akire 70 évesen is szeretettel fogsz tudni ránézni. Itt lesz szép megöregedni és együtt egy gyönyörű utat megtenni.

Vigyázz, mert gyorsan el is veszítheted bármennyire akarna kitartani melletted. Abban a pillanatban, hogy hűtlenség illatát érzi vagy nem vagy benne biztos és megkérdőjelezed a kapcsolatotokat …kettőt pislogsz és nincs a karjaid között. Ő életre tervez és nem egy szakaszra. Vigyázz rá vagy ne is menj a közelébe. Ehhez a nőhöz más módszer nincs.

Forrás: fshioncapital.wordpress.com

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top