Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Ezt csinálják az olaszok, ha tombol a kánikula

Ezt csinálják az olaszok, ha tombol a kánikula

Mindenkinek megvan a saját receptje, mit csináljon, ha tombol a kánikula. Az olaszok is így vannak ezzel, amiről filmet is készítettek. Vigyázat: ironikus tartalom következik!

1. Az olasz egyetemisták egész egyszerűen bevonulnak a hűtőbe tanulni, mert ott kellemes a hőmérséklet, és a kaja sincs túl messze.

2. Ha esetleg állásinterjúra készülsz a kánikulában, akkor ne vedd fel az inget vagy a blúzt egészen addig, amíg meg nem érkezel, mert úgyis csak teleizzadnád.

3. Aztán vannak még a pingvin-tpusú emberek, akik olyan alacsony hőfokra állítják be a légkondit, hogy kénytelen vagy felvenni a kedvenc téli pulcsidat, ha bemész hozzájuk a szobába.

4. Sokan viszont az egész napot a zuhany alatt töltik el: ott reggeliznek, ebédelnek, aztán valamikor késő délután vagy estefelelé kikászálódnak onnan végre.

5. Sokan viszont az összeesküvés-elméletekben hisznek: szerintük kizárólag azok tehetnek a kánikuláról, akik megszavazták a volt olasz miniszterelnököt, Matteo Renzit.

6. A baj csak az, hogy vannak, akik ezt el is hiszik.

7. A mártír típusú ember szerint Isten a kánikulával büntet minket. De erre is van orvosság: a ventillátor.

8. Aki pedig magasról tesz a kánikulára, az ilyenkor is képes egész nap főzni, és a kedvenc sütijét is most jut eszébe megsütni.

9. A legtöbben ebbe a kategóriába tartoznak: a kánikulában képtelenek elaludni, és már annyira nem jön álom a szemükre, hogy leginkább egy cirkuszban bemutatott gumiemberhez hasonlítanak, annyi fajta testhelyzetben próbáltak már aludni egy kicsit.

10. A beduinok példáját is ki lehet próbálni: vegyél fel egy jó sötét ruhát, sőt, az a legjobb, ha fekete fejkendőt is veszel fel hozzá! Aztán ha már megittad az első csésze forró teádat a 40 fokban, akkor sajnos lehet, hogy mégis csak mentőt kell hívni hozzád.

11. Az elviselhetetlen melegtől rengetegen álmodnak arról, hogy egy csodálatos tengerparton hevernek, és élvezik a napsütést. Legtöbbjük azonban csak hallucinál és délibábot lát.

Forrás: Youtube

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top