Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Ez történne, ha a női modelleket férfiakra cserélnénk

Ez történne, ha a női modelleket férfiakra cserélnénk

Télvíz idején, mikor buszra várok, elmerengek néha, nem fázik-e az a fotómodell, aki melltartóban mosolyog rám az óriásplakátról. Mikor még kicsi volt a lányom, ő is mindig ezt kérdezte. Most már lehet, hogy azt fogja mondani, hogy azt a pucér bácsit biztosan a hideg rázza.

Mi lenne, ha megfordítanánk a szokásos felállást, és kivételesen szexi férfiakat mutatnánk ádámkosztümben vagy anélkül az óriásplakátokon? Mi lenne, ha az lenne a normális, ha a nők felöltözve mosolyognak ránk a fogpaszta reklámokban, a pasik pedig megvillantják kisportolt testüket?

Vagy ha az lenne a mindennapos, ha az elegáns öltönyt viselő hölgyek rátaposnak a földön heverő meztelen férfitestre? Ha csupa meztelen Dávidot és Adoniszt látnánk a plakátokon meg a tévében, de a Vénuszok tetőtöl talpig fel lennének öltözve?

Fordított világ lenne, talán az amazonok uralnák a földet, de akkor is, mi lenne, ha???

Ezt a kérdést tette fel a Suistudio nevű holland cég, mely a kampányfotói segítségével meg is válaszolta azt. Szexizmus másképp. A képek magukért beszélnek. Hátha végre a férfiak is megértik, milyen nőnek lenni.

Ne feledjük, ezek a képek az ilyen reklámok fordítottjai:

Forrás: Elpais

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top