Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Ez a bíró kreatív büntetőítéletei miatt lett világszerte ismert: nem fogod elhinni miket ítélt!

Ez a bíró kreatív büntetőítéletei miatt lett világszerte ismert: nem fogod elhinni miket ítélt!

Az Ohio államban lévő Pinesville-ben él és dolgozik Michael Cicconetti bíró, aki kreatív ítéleteket talál ki a kisebb bűnöket elkövetőkkel szemben. A “Szemet szemért, fogat fogért” el híveként kitalál valami szerinte méltányos büntetést, és az elítélt választhat: jogosan kiszabható börtön, vagy a bíró büntető verziója következzen.

A hóviharok idején a vádlottakat arra kötelezte, hogy havat lapátoljanak az idősek otthona előtt.

Egy férfit, aki tiltott fegyverviselésért állt előtte, arra ítélt, hogy a hullaházban holttesteket nézegessen.

Egy nő, aki 35 kiscicát hagyott magára felelőtlenül az erdőben ősz végén, egy éjszakát töltött ugyanott a bírónak köszönhetően – külön engedéllyel arra, hogy tüzet gyújtson, ha nagyon fázik, de se élelem, sem innivaló, sem sátor nem lehetett nála.

Egy férfi, aki lelőtt egy kutyát, kénytelen volt 18 kilónyi kutyatápot vásárolni minden ünnepnapon a kutyamenhelynek.

Két tini, akik a 666 feliratot festették egy kisded Jézus szoborra, kénytelenek voltak szamarat vezetve végigmenni a főutcán egy táblát tartva, amin az állt: Bocsi a hülyeségünkért, de olyan aranyoooos!

Egy nő, aki bors spray-vel fújt le egy férfit ok nélkül, választhatott, hogy 30 napot börtönben tölt, vagy három nap közmunkát kap, és őt is lefújják ugyanazzal a spray-vel. Végül kiderült, hogy csak víz volt benne.

Egy nő, akit állatok ellen elkövetett kegyetlenkedések, és egy kutya nem megfelelő tartása miatt ítélt el, 90 nap börtön helyett azt választotta, hogy nyolc órán át szemetet szed a hulladéklerakóban.

Egy dadus, akit azzal vádoltak, hogy övével megütötte a rá bízott kisfiút, arra ítéltetett, hogy a gyerekek ellen elkövetett erőszak következményeiről olvasson fel cikkeket a bíróságon, majd vitassa meg őket szakértők, és a szülők jelenlétében vele.

Az iskolabusz kerekeit megrongáló tiniknek pikniket kellett szervezniük azoknak a gyerekeknek, akik miattuk nem tudtak utazni.

Egy férfi, aki nyilvánosan üvöltve szidta a rendőröket, akik közlekedési szabálysértésért kapcsolták le, egy disznóval álhatott ki az utcára, amin az a felirat állt: ez nem egy rendőr.

A férfinak, aki nem fizette ki a taxisnak a viteldíjat, 30 mérföldet kellett gyalogolnia 48 órán belül (30 mérföldet vitte a taxi, ezt az utat nem fizette ki).

Egy fiatal párt rajtakaptak egy parkban nyilvános szex közben. Büntetésül az egész parkot rendbe kellett rakniuk, összeszedni a szemetet, az összes eldobált óvszert, és a helyi újságban bocsánatkérő szöveget kellett megjelentetniük.

Egy férfi ellopott egy pénzzel teli dobozt a hajléktalanoknak gyűjtő Leger des Heils-től, büntetésül egy napot kellett hajléktalanként eltöltenie az utcán.

Cicconnetti, akit sokadszorra választanak újra bírónak, azt mondja, hogy a “kreatív büntetést” kapó bűnösök 90%-a soha többé nem került ismét bíróság elé.

Forrás: ABCNews, Csodálatos.co

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top