Itt vagy
Kezdőlap > Ne hagyd ki > Ez amerika legdrágább ingatlana. Mutatjuk miért…

Ez amerika legdrágább ingatlana. Mutatjuk miért…

250 millió (kb. 72 milliárd forint) dollárért eladó Amerika legdrágább háza a Los Angeles-i Bel Air-ben. A 3530 négyzetméteres lakóhely a 12 hálószobán és 21 fürdőn felül olyan extrákat kínál, mint hatalmas garázs, benne 12 luxusautóval, 130 kincset érő műalkotás vagy helikopterleszálló és hozzá egy helikopter.

Őszintén megmondva a legérthetetlenebb szerintünk a 21 fürdőszoba… Mire kell ennyi fürdő?

Legrágább ház

Az épület tulajdonosa, a táskamágnás Bruce Makowsky a 250 millió dolláros listaárat azzal indokolta, hogy a páratlan fekvésű házon négy évig 300 szakember dolgozott, és annak, aki ott él, minden kívánságát teljes munkaidős, jól képzett alkalmazottak lesik, séfjétől, a masszőrig.

Miután Bruce utazott már 350 millió dolláros luxusjachton és százmillió dolláros magánrepülőn is, szöget ütött a fejébe, hogy vajon a luxusházakra miért szánnak csak 20-30 milliót.

“Úgy éreztem, ha az ember több mint 12 órát tölt az otthonában, akkor annak a világ legcsodálatosabb élményét kell nyújtania”

Makowsky megjegyezte, hogy olyan vásárlóra vár, aki beleszeret a házba, és úgy érzi, nem tudna nélküle élni.Aki pedig csak álmodozik ekkora luxusról, az a épületről készült képek után egy videóban is bejárhatja az egész házat.

Higgyétek el a képek nem adják vissza azt a luxust ami ott van a videót mindenképpen nézzétek meg. Komolyan páratlan látványban lesz részetek.

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Legrágább ház

Videó:

 

Ha tettszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top