Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Exkluzív szex partik? Ahol zenészek, színészek és hollywoody hírességek kiélhetik magukat

Exkluzív szex partik? Ahol zenészek, színészek és hollywoody hírességek kiélhetik magukat

Létezik egy Beverly Hills-i kúria, ami  egyszerre  látszik luxusnak, de átlagosnak is. A környéken a luxus amúgy is átlagos. De ez a kúria más, mint a többi! Egy egykori ott dolgozó most kiteregeti azt, amiről nem is álmodtál, vagy mégis?

A tagsági díj itt 12.000 dollártól 75.000 dollárig terjed, tehát három és félmillió forinttól nagyjából 22 és fél millió forintig terjed. Damon Lawner, az egyik alapító szerinte a legelitebb tagok között 11 férfi és csupán 1 nő van, és mint a 12 elképesztően híresek. A többiek “sima2 tagsággal rendelkeznek, ők pedig több mint 50-en vannak.

A tagsági díj fejében a tagok kapnak egy különleges ezüst nyakláncot, amivel bizonyíthatják, hogy ők tagok, és ez egyfajta ereklye is. Emellett minden partiba ez garantálja a belépést, ha elit (vagy prémium) tag az illető, akkor külön szobát, és egy úgynevezett szex szakértőt, aki ha kell még párkapcsolati tanácsokat is ad, bár leginkább az ágyban való teljesség érzés elérésére ad tanácsokat.

Damon úgy véli, hogy mivel ide A kategóriás Hollywoodi hírességek, zenészek, modellek, igazi “nagykutyák” járnak oda, sok esetben ott dőlnek el fontos szerződések, megbeszélések, akár fontos szerepek.

A partiknak mindig különféle, változatos tematikájuk van, legutóbb japán nők öltöztek be pincérnőknek, mellette tűznyelő mutatványosok adtak elő erotikus táncos show-t.

Lawner válása után alapította a klubbot, ami nagyjából 4 éve üzemel, és ez a kis idő elég volt ahhoz, hogy a legjobbak közé kerüljön, olyan elit klub váljon belőle, ahova az emberek be akarnak lépni, ahová csatlakozni akarnak, de ez csak keveseknek adatik meg.

Egyedülálló férfiak 1.850 dollárt fizetnek, ha hölgy társasággal jönnek, akkor 1.500 dollár a belépő ( természetesen a tagságon kívül)
A nők nem fizetnek, hanem be kell nyújtaniuk egy kérelmet,  teljes alakos fényképpel.
Adatvédelem fontos szempont a klubban. A mobiltelefonok betiltották, és mindenki köteles maszkot viselnek a belépéskor.
A öltözék a férfiaknak szmoking, nőknek pedig vagy estélyi, vagy csak egy fehérnemű.

Tagjai között állítólag Gwyneth Paltrow is ott van.

Forrás: Dailymail.co.uk

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top