Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Emlékszel kikkel kavart régebben Hajdú? Most megmutatjuk!

Emlékszel kikkel kavart régebben Hajdú? Most megmutatjuk!

Hajdú Péter barátnői között többségben voltak az ismert vagy tiszavirág életű celebek. De kik ők? Emlékszel még rájuk? Olvasd el és kapj a fejedhez, hogy óóóó, tényleg! Kétségtelen, hogy volt olyan időszak, amikor Hajdú Péter volt az ország macsója, most mi elhozzuk ezt az időszakot.

Hajdú Péter és Ábel Anita

Nem friss történet már, hiszen Hajdú Péter és Ábel Anita, valamikor a 2000-es évek elején jártak. Kapcsolatukról a TV2 producer-műsorvezetője úgy nyilatkozott, Anitának köszönheti, hogy személyisége gyökeresen megváltozott. A szakítást a színésznő kezdeményezte, de Péter nem csüggedt sokáig!

Emlékszel még kikkel kavart korábban Hajdú Péter?

Hajdú Péter és Tornóczky Anita

Anita és Péter még közös vállalkozást is alapított, de a produkciós iroda is kevés volt ahhoz, hogy kettejük kapcsolata komolyra forduljon. Helyette életre szóló barátság alakult ki köztük. Anita lett Péter egyik kislányának a keresztanyja, és Kata nagy barátnője. A kép még azt az idillt hozza el, amikor terveiket szövögették, egymással, karöltve, vállvetve, hosszútávra. Nem így lett.

Emlékszel még kikkel kavart korábban Hajdú Péter?

Hajdú Péter és Zsanett

Zsanett a BB-ből. Emlékeztek még rá? A kép az arcát nem mutatja, ám az akkori divatos öltözetet igen, nos, ők ketten csak néhány hétig kavartak, és eltűntek egymás életéből és szerencsére a terepmintás trapéznadrág is a divatból.

Emlékszel még kikkel kavart korábban Hajdú Péter?

Hajdú Péter és Szabó Erika

Zsanettet Tilda követte, mármint igazából Szabó Erika. Ez a kapcsolat sem tartott tovább 1, azaz egy hónapnál. Katával való kapcsolata elején a kedves bulvársajtó az állította, hogy Péter még Erikát/Tildát szereti és Katában csak őt látja, nos tény, hogy mindkettőjüknek szép arca és barna haja van, és a tény része ezzel be is zárul, de komolyan….. Ez aztán a hasonlóság!

Emlékszel még kikkel kavart korábban Hajdú Péter?

Hajdú Péter és Bálint Antónia

ÓÓ, a jó Toncsi, ki feledhetné ezt a kapcsolatot? Ez hosszabb kapcsolat volt, amiről részletesen beszámolt a bulvársajtó. Hajdú és Bálint Antónia kapcsolata mégis a szakítás felé sodródott, aztán volt egy nagy nyári kibékülés, de a szeptembert már külön ágyban kezdték meg. Mára pedig igazán elmérgesedett a viszony Hajdú és Antónia között. Mindkét fél imád a sajtóban lenni, és a háborújuk minden mozzanatát meg is osztják. A lelkes bulvárcikk olvasók talán jobban is ismerik a részleteket mint ő maguk.

Emlékszel még kikkel kavart korábban Hajdú Péter?

Hajdú Péter és Oszter Alexandra

A Mr. Frizbi című könyvben mesélt erről a kapcsolatról Hajdú. „Csak alig néhány alkalommal találkoztunk. Ő is ismert, és a szülei is. Oszter Alexandráról van szó, akivel – mondom – talán négyszer-ötször, ha találkoztunk, de komoly kapcsolatról nem beszélhetünk” – mondta Hajdú.

Emlékszel még kikkel kavart korábban Hajdú Péter?

Majd jött Kata, látott és győzött, a többi már történelem. Kapcsolatuk kezdetéről és a jelenlegi helyzetről itt olvashatnak.

Emlékszel még kikkel kavart korábban Hajdú Péter?
Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top