Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Elképesztő ötletes! A szegény ember hullámvasútja: így lehet szimulátorral Disneylandba “utazni”

Elképesztő ötletes! A szegény ember hullámvasútja: így lehet szimulátorral Disneylandba “utazni”

Egy amerikai család anyagi okokból kifolyólag nem tudta elvinni a kislányát Disneylandbe, így kénytelenek voltak fellállítani egy B-tervet, ami lehet, hogy végül még jobban is sikerült, mint amilyen az eredeti terv lett volna.

A szükség nagy úr, ugyanakkor találékonnyá is teszi az embert. Ehhez a B-tervhez semmi más nem kellett, mint egy lavór, egy videófelvétel, no és persze apuci izmos karja. Bekapcsolták a szimulátor felvételét, a kislányt betették a lavórba, apuci meg a levegőben úgy mozgatta a lavórt, mintha az lenne a hullámvasút. A kislány talán még jobban is élvezte ezt a B-tervet, mint egy valódi Disneyland-et, ahová sajnos akár 2500 dollár is lehet a belépő egy négytagú család részére – a hotelszobát és az étkezést nem számítva.

A KentuckyFriedIdiot nevű felhasználónak nem ez az első népszerű felvétele a youtube-on. Még 2015-ben több millió ember nézte végig, ahogy életében először avokádóval etette meg a kislányát. A kisgyerek olyan cuki módon utasítja el az amúgy egészséges gyümölcsöt, hogy te is elolvadsz tőle!

Forrás: Verne

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top