Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Egyperces személyiségteszt: Válassz egy szemet, és megmondjuk, ki vagy!

Egyperces személyiségteszt: Válassz egy szemet, és megmondjuk, ki vagy!

A szem a lélek tükre – szokták mondani, és ezt az alábbi remek személyiségteszt is igazolja. Itt azonban nem a saját tekinteted árul el rólad mindent, hanem az, amit kiválasztasz – nézd meg, a képen szereplő 9 szem közül melyik a legszebb, legszimpatikusabb, és olvasd el jellemzésünket!

Első:

Nagyon nyitott vagy, ha szabad ilyen egyszerűen, földhöz ragadtan fogalmaznunk. Az az ember vagy, aki mindig, minden körülmények között szívesen lát bárkit, és könnyen befogad a szívébe. Azt vallod, sokkal jobb kockáztatni, majd megsérülni, mint elzárni magad a világtól. Igyekszel nem mutatni a bizonytalanságodat és a félelmeidet, inkább magadban oldod meg a problémákat. Mindig lehet rád számítani, a sebeidre a legjobb gyógyír, ha másokon segíthetsz.

Második:

A lelkiismeretes figurák közé tartozol, mindig azt keresed, hogyan tudsz jó benyomást tenni valakire, és hogyan tudsz helyesen cselekedni. Hiszel benne, hogy a tevékenységed képes változtatni mások életén, legyen ez bármilyen kicsi vagy nagy különbség. Soha nem mutatod, ha szomorú vagy dühös vagy; rengeteg igazságtalanságot és szerencsétlenséget tapasztaltál, így olyan jó ember szeretnél lenni, amilyen csak lehetséges.

Harmadik:

Megtépázott a sors; sokat szenvedtél a múltban, a legtöbbet máig nem tudtad feldolgozni. Hiába próbálsz változtatni a hozzáállásodon, az életet valami furcsa, tragikusan komikus tréfának fogod fel. Nagyon sötét gondolataid vannak, de próbálod rejtegetni őket, és minden erőddel azon vagy, hogy megtaláld a lelki békédet. Abban azért nagy mesternek bizonyulsz, hogyan húzd ki magad a gödörből: számtalan technikád van, ami felvidíthat – még ha csak egy kis időre is.

Negyedik:

Filozofikus személyiség vagy, szeretsz mindent újra és újra átgondolni, átrágni, és kifejezetten keresed a mélyebb jelentését a mondatoknak, szavaknak, tetteknek. Néha annyira elveszel a gondolataidban, hogy alig lehet visszarángatni téged a földre. Olyan az életed, akár a puzzle, de szeretsz játszani a darabokkal, szeretsz kísérletezgetni, hogyan illenének jobban össze. Nem mindig tudod, mi lesz a következő lépés, de ez számodra nem is lehetne remekebb – legalább mindig töprenghetsz valamin!

Ötödik:

Nálad titokzatosabb embert még nem hordott a hátán a föld; még te magad sem tudod, mik a mozgatórugóid, úgyhogy sok sikert annak, aki megpróbál megérteni! A hangulatod naponta változik, a fejedben csak úgy repkednek az ötletek – keveset beszélsz, de állandóan cselekszel, pörögsz, kreatívoskodsz. Imádnak az emberek, mert mindig feldobod a napjukat!

Hatodik:

Érzékenységed világhírű, mindent észreveszel, és semmit sem felejtesz. Nagyon mélyen érzel, a legapróbb dolgok is képesek hatni rád úgy, hogy aztán napokig gondolkozol rajtuk. Sok mindent megérzel, és nagyon pozitív szemléletű vagy, aki mindenhova fényt visz, ahol megjelenik.

Hetedik:

Tüzes, robbanékony személyiségnek ismernek, aki mindig szenvedélyes és energetikus. Nálad nincs köztes megoldás, vagy utálsz, vagy szeretsz valamit. Néha olyan ideges vagy, hogy majd felrobbansz – ilyenkor jaj annak, aki a közeledbe megy! Szereted a drámát, és a konfliktusokat, egyszerűen lubickolsz bennük! Azért vigyázz, nem mindenki szereti, ha provokálják!

Nyolcadik:

Excentrikus vagy, és nagyon érdekes, nagyon egyedi az érdeklődési köröd. Mindig is csodabogárnak tartottak, hiszen soha nem érdekeltek a szabályok. Nem bírod a kötöttségeket, talán ez az oka annak, hogy nem volt eddig túl sok tartós kapcsolatod. Te pontosan tudod, mit akarsz az élettől, a többi dolog egyáltalán nem érdekel – ahogy esik, úgy puffan. Mindent megmutatsz magadból, nem szégyelled, amilyen vagy, ebből fakad a nyíltságod, őszinteséged.

Kilencedik:

Intuitív vagy, aki megérti az embereket és a világot. Tudod, kitől mit várhatsz el, és képes vagy tűpontosan felmérni a helyzeteket. Már a hanghordozásból, a gesztusokból olvasol, és azonnal kiszúrod, ha valaki hazudik neked. Nem könnyű manipulálni, megtéveszteni – jó kommunikációs készséged van, remekül lehet veled tárgyalni, és kitűnő vezető vagy.

forrás

Ha tettszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top