Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Egy miniszoknyás főorvosnőről kiderült, hogy se nem doktor, se nem nő!

Egy miniszoknyás főorvosnőről kiderült, hogy se nem doktor, se nem nő!

A hónap legbizarrabb híre maga a véres valóság: a magyar rendőrség is írt róla, igaz, nagyon szűkszavúan. Szirákon egy férfit kuruzslás miatt helyeztek vád alá, akiről kiderült, hogy igazi orvosnak adta ki magát, és nem mellesleg csinos nőnek. A “doktornő” azonban volt olyan merész, hogy a mobiljával készített EKG-t és kézrátétellel műtött, ezért hamar lebukott. Ja, és elcsábított egy helyi férfit.

A miniszoknyás, kisminkelt, szép doktornőről tehát kiderült, hogy duplán vert át mindenkit. Miközben vérnyomást mért, recepteket írt, sőt, injekciókat is adott – egyszer gerincbe! – , egy nőnél pedig rákot diagnosztizált.

“A Pásztói Rendőrkapitányság kuruzslás gyanújával indított eljárást egy 30 éves gyöngyöspatai férfi ellen. Az eddigi megállapítások szerint a gyanúsított 2016. július 14. és augusztus 29. között Szirákon orvosnak kiadva magát jogosulatlan orvosi tevékenységet végzett. A 30 éves férfi a betegeken különböző kezeléseket hajtott végre úgy, hogy nem volt orvosi végzettsége. A rendőrség a férfi ellen indított eljárást a napokban befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Pásztói Járási Ügyészség részére.”

A kamerapress sajtóiroda egészíti ki a leírást ezzel:

“Orvosi diploma nélkül főorvosnőnek adta ki magát az elmúlt év nyarán egy személy Szirákon, aki Gyöngyöspatáról költözött barátjához. A Nógrád megyei településen – rendelő híján – a lakókörnyezetében híresztelte el, hogy sebész és ideggyógyász főorvosként segíteni tud a rászorultakon.”

A cseles doktor(nő) a beavatkozásokat kizárólag az esti órákban végezte, a betegeket egy elsötétített szobába hívta be. Mikor rákérdeztek, farkasvakságára hivatkozott és a vizsgálatok közben érthetetlen varázsszavakat suttogott. De aztán a betegeknek feltűnt a kifestett arcbőrön átütő borosta, a műmellek és a mély hang: gyanakodni kezdtek a miniszoknyában feszítő doktornőben, aki mobiltelefonnal csinált “EKG-t”. A doktornő ámokfutásának végül arendőrök vetetettek véget.

Ha még nem lenne elég bizarr a történet, akkor ezután az lesz: megszólalt a főorvosnő által elcsábított helyi férfi

A Blikk azt írja, hogy a magát doktornőnek kiadó férfinak egy helyi férfi fejét is sikerült elcsavarnia. Vele is elhitette, hogy nő, Ritaként mutatkozott be és elszerette családjától Zoltánt. Aki – elmondása szerint – nem is gyanakodott, hiszen Rita magas sarkú cipőben, testre feszülő ruhákban, miniszoknyában járt, ráadásul még a haja is hosszú volt. Állítólag Rita és az elcsábított férfi össze is költöztek, és egy percig sem gyanakodott, hogy a csinos doktornő valójában férfi. Ám, amikor megtudta, hogy szeretője valójában férfi, akkor teljesen összetört…

Forrás: Bors | Blikk

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top