Itt vagy
Kezdőlap > Állatos > Egy idegen férfi erőszakoskodik a lánnyal a strandon – ekkor a kóbor kutya képtelen dolgot tesz

Egy idegen férfi erőszakoskodik a lánnyal a strandon – ekkor a kóbor kutya képtelen dolgot tesz

Néha a sors akarja úgy, hogy két ember találkozzon. Az alábbi történet is ezt bizonyítja, ami a kutyus Pepper, és Georga Bradley különleges találkozásáról szól.

Igazán szivet melengető történet ez.

A 25 éves fiatal angliai lány Georga Bradley Görögországban nyaralt. Azon a meleg nyári délután két férfi követni kezdte őt.

“Úgy döntöttem sétálok egyet a strandon, amikor két férfi jelent meg mögöttem és egyfolytában követtek. Meghívtak egy italra de én elutasítottam.” – mesélte a lány a Daily Mail-nek.

Facebook/Georgia Bradley

Ezután a két férfi mérges lett, at, az egyikük elkapta a lány karját és ráncigálni kezdte.

“Mikor az egyikük elkapta a kezem, nem tudtam mi fog történni. Egyedül voltam és féltem. Nagyon nehéz helyzet volt.”

De hirtelen egy bundás megmentő jelent meg a közelben.

“Hirtelen a semmiből ugrott elő ez a kutya, nagyon hangosan kezdett ugatni és aztán odajött hozzám és nyalogatta a kezemet. Ő mentett meg. Érezte, hogy valami nincs rendben.” -mondta Georgia.

Twitter

A két férfi megijedt és elszaladtak, Georgia pedig egy új barátra talált. Az eset után a kutya követte a lányt egészen a lakásig. A kutyus, akit most Peppernek hívnak, félénk volt de azért a lány közelében maradt.

“Nagyon hamar összebarátkoztunk. Kérdezősködtem a városban, van-e gazdája a kutyának, de úgy tűnt, nem volt. Nekem pedig másnap haza kellett utaznom. -mesélte Georgia aki a barátjával volt nyaralni.

A lány bevitte Peppert a helyi állatmentő egyesülethez de nem foglalkoztak vele. Kiderült, hogy a kutyának valóban nincs gazdája de senki sem akart róla gondoskodni.

“Minden este láttuk őt bárok és éttermek közelében kóborolni, szerette volna felhívni magára az emberek figyelmét. Aztán elérkezett a hazautazásunk napja. Beültünk az autóba, hogy kimenjünk a reptérre és a kocsi ablakából még láttuk őt. Szívszaggató érzés volt.” – mesélte a lány.

De Georgia később úgy döntött, megmenti a kutyust az utcai élettől.

Twitter

Miután Georgia hazament Angliába, rögtön vett is egy repülőjegyet és két hét múlva ismét Görögországban volt. A lánynak volt megtakarított pénze és sikerült Pepper papírjait elintézni. A kutya kapott egy microchipet is és állatorvosi bizonyítványt. 21 napos karantén után Georgia végre hazavihette őt angliai otthonába.

De a történetnek itt még nincs vége. Megérkezésük után egy héttel Pepper hat édes kiskutyának adott életet.

Ha ilyen szoros barátságról szól történetet olvasunk akkor mindig eszünkbe jut az a mondás, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Kérjük oszd meg ezt a történetet, ha tetszett!

Forrás:csodalatos.co

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top