Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Durva! Ugyanazzal a nővel csalták meg Sarka Katát és Kulcsár Edinát

Durva! Ugyanazzal a nővel csalták meg Sarka Katát és Kulcsár Edinát

Legalább egy közös pont akad Sarka Kata és Kulcsár Edina életében: mindkettejüket ugyanazzal a nővel csalta meg párjuk. – írja a propeller.hu.

Kasza Tibi új műsorában egy ártatlan kérdést tett fel, arra volt kíváncsi, mi a közös pont Kata és Edina életében.

“Ezért eleinte érthetetlen is volt a pillanatnyi riadalom és tanakodás, ami a választ megelőzte. Aztán Magyarország és Európa legszebb lánya egyszer csak rávágta: ugyanazzal csalt meg a vőlegényem, akivel Katát is a férje. Utóbbi pedig meglepetéséből felocsúdva hozzátette: ha a világ legjobb nőjét is megcsalják, akkor nem velem van a baj. Edina azzal zárta, hogy tulajdonképpen hálásak lehetnek annak – a néven nem említett – lánynak. A stúdióban egy pillanatra tapintani lehetett a feszültséget, senki nem ilyen válaszra számított, de látszott, hogy a lányok már csak nevetnek az egészen.”

Edina azzal zárta, hogy tulajdonképpen hálásak lehetnek annak – a néven nem említett – lánynak. A stúdióban egy pillanatra tapintani lehetett a feszültséget, senki nem ilyen válaszra számított, de látszott, hogy a lányok már csak nevetnek az egészen” – olvasható a Bors cikkében.

Sarka Kata nem haragszik barátnőjére, hogy előhozakodott a titokkal, ő már túl van Hajdú Péteren, mert már válnak. Kulcsár pedig már felbontotta eljegyzését a vőlegényével – derül ki a cikkből.

Forrás: Propeller / Bors

Share Button
Top