Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Durva celebháború dúl Taylor és Kanye között. Olvad el hogy kezdődött és hol tart!

Durva celebháború dúl Taylor és Kanye között. Olvad el hogy kezdődött és hol tart!

Egyre több híresség száll be a két sztár közötti háborúba: legutóbb pl. Khloe Kardashian veszett össze nyilvánosan az egyik fiatal színésznővel, aki szintén állást foglalt az ügyben. Mi jöhet még?

taylor01

Taylor Swift nem először keveredik bele ilyen csúnya, nyilvános vitába, azonban kétséget kizáróan a Kanye Westtel folytatott háborúja a legdurvább eddig az összes közül! Az énekesnő először 2009-ben bonyolódott “harcba” Kim Kardashian férjével, amikor az félbeszakította Taylor egyik színpadi köszönőbeszédét.

Aztán idén júniusban akadt ki azon, hogy Kanye Famous című számában csak simánthat bitch”ként hivatkozik rá, a klipben pedig egy pucér Taylor-hasonmással fetreng az ágyban és közben azt rappeli: “Én tettem híressé azt a ribancot!”A szőke sztár állítása szerint, a rapper nem egyeztette vele sem a szöveget, sem a videót, épp ezért amikor megjelent, az nagyon rosszul érintette Taylort.

Most viszont úgy tűnik, hogy tetőzik a történet: Kim Kardashian ugyanis a napokban Twitter oldalán osztotta meg azt a hangfelvételt, amelyen Taylor és a férje a kérdéses számról egyeztetnek. A felvételen az hallatszik: az énekesnőnek nem volt problémája a dallal és jóváhagyta azt! Akkor most kinek van igaza?!

Taylor persze erre is azonnal reagált és közleményben mondta el: arról senki sem tájékoztatta, hogy Kanye ribancnak nevezi a dalában, épp ezért erre nem tud “jól” reagálni. Ezt az “apró” részletet nem közölte vele a rapper, pedig szeretett volna hinni neki anno, amikor azt mondta: imádni fogja a számot!

Selena Gomez, Kim és Khloe Kardashian, Chloe Moretz, Demi Lovato, Katy Perry, Ruby Rose és persze Calvin Harris is rajta van a listán. Selena pl. azonnal megvédte a barátnőjét és azt írta: ne foglalkozzon velük, van fontosabb dolga is, mint a Kimye páros mocskolódásait hallgatni. Azt is hozzátette: úgy tűnik, az igazság itt nem számít, csak a gyűlölet vesz körül mindent.

Katy Perry saját új dalának címével üzent és csupán annyit írt: “Emelkedj felül ezen!” Nos, nem tudjuk kinek szólhatott az üzenet, mert a hírek szerint az énekesnő Calvin Harris mellett állt a szakítás után, Taylorral pedig nem túl jó a kapcsolata…

Demi Lovato állásfoglalása viszont egyértelmű, ugyanis ő így kommentelt: “Imádom Kim Kardashiant!”

kim01

Khloe Kardashiannak köszönhetően viszont most teljesen eldurvult a vita, a celeblány ugyanis már az ízléstelenség határát súrolta legújabb tweet-jével. Történt ugyanis, hogyChloe Moretz leírta: Taylornak nem kellene olyanokra fecsérelnie az idejét és a nyilatkozatait, akik nem érdemlik meg, majd hozzátette:

Az egész zenei iparágnak ki kellene jönnie abból a fekete lyukból, amiben van és arra koncentrálni ami a VALÓ VILÁGBAN történik!

Erre Khloe a következő képet és szöveget posztolta: “Ez az a “lyuk”, amire célzol, Chloe?”

talyor02

Persze ezen rögtön kiakadt a celebvilág és a modell Ruby Rose például úgy kommentelte az esetet: azt hitte, hogy Khloe egy jófej lány, de ez az undorító poszt abszolút nem ezt bizonyítja! Ráadásul a jobb oldali fotón nem is Chloe Moretz szerepel.

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top