Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Döbbenetes videó – Ezek a srácok nem ismernek félelmet!!

Döbbenetes videó – Ezek a srácok nem ismernek félelmet!!

Egy fiatal, utcai akrobatákból álló csoport úgy döntött, életre hívja az Assassins’s Creed nevű videojátékot. Élesben, az utcán mutatják meg a nagyvilágnak, hogy mindaz, amit a játékban végrehajthatunk, az életben is lehetséges.

Nyilván sokan hallottatok már az Assassins’s Creed nevű méltán híres számítógépes játékról. Ebben a játékban egy bérgyilkost alakíthatunk, aki elképesztő mutatványok végrehajtása közben igyekszik kiiktatni azokat a személyeket, akiket munkaadói el kívánnak távolítani az élők soraiból.

A látványos akciójáték elképesztő sikert aratott, olyannyira hogy számos folytatása is megjelent a játék 2007-es debütálása óta. Ilyen volt maga a játék:

A széria sokakat inspirált, többek közt a free-run ~ az úgynevezett „szabad futás” és a parkeour világát is felrázta. Olyannyira, hogy egy fiatal, utcai akrobatákból álló csoport úgy döntött, életre hívja a videojáték szereplőit és élesben, az utcán mutatják meg a nagyvilágnak, hogy mindaz, amit a játékban végrehajthatunk, az életben is lehetséges. Ezek a srácok nem ismernek félelmet, vagy ha ismerik, akkor igen jóban lehetnek vele…

Utánuk mernéd csinálni?

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani!↓

Share Button
Top