Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Celebgyerekek, akik túl gyorsan nőttek fel

Celebgyerekek, akik túl gyorsan nőttek fel

Tévé- vagy mozisztárnak lenni nem feltétlenül könnyű feladat. Bár kiváló lehetőség, a gyerekek egy részének fel kell áldoznia érte gondtalan gyerekkorát, vagy csak egyszerűen ámulatba ejtik a nézőket azzal, milyen gyorsan szalad az idő, és milyen hamar felnőtt lesz az egykori gyerekszereplőkből.

Bella Thorne hatévesen tűnt fel a képernyőn a Túl közeli rokon című vígjátékban. Az első igazi nagy szerepét az Édes, drága titkaink második évadában kapta.

Dakota Faning 7 évesen a Nevem Sam című filmben lopta el mindenki szívét, azóta is elismert színésznő

Freddie Highmore gyerekként olyan sztárokkal dolgozot, mint Johnny Depp vagy Robin Williams, és azóta is foglalkoztatott színész

Thomas Brodie-Sangstert már csak az Igazából szerelem miatt sem tudjuk elfelejteni, pedig rengeteg filmben szerepelt gyerekként, és azóta is – gondoljunk csak a Trónok harcára.

Hailie Scott-Mathers karácsonykor látta meg a napvilágot olyan híres apukával, mint Eminem. Már nem igazán tűnik gyereknek…

Maddie Ziegler 11 évesen a Chandelier klipje miatt lett világhírű. Most 15 éves, és így néz ki

Alexa Vega 2001-ben lett híres a Kémkölykök 2 fil,mnek köszönhetően. Hamar a legszexisebb tinisztárnak kiáltották ki, és azóta is tesz azért, hogy a címet megőrizze.

Bindi Irwin kiskorában tévéshowkban tűnt fel krokodilvadász apja oldalán. Apja halálakor csak 8 éves volt, de elhatározta, hogy folytatja Steve természetvédelmi és tévés munkáját.

Jaden Smith először apjával szerepelt a 2006-os A boldogság nyomában című filmben. Rapper karrierbe kezdett, színészkedik, koravénként öltözködik, és saját ruhamárkája is van.

Ariel Winter a Modern családban kezdte gyerekszereplőként, azóta jócskán felnőtt

Mindenki Hermionéja, Emma Watson nagyon komoly nővé érett a Harry Potter sorozat óta

Forrás: Brightside

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top