Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Brutálisan őszinte képek a gyereknevelésről

Brutálisan őszinte képek a gyereknevelésről

Gyereket nevelni a világ egyik legkeményebb munkája. Néha csak az segít, hogy hátralépünk egyet, másik szemszögből nézzük a dolgot, és végre nevetünk egy jót – akár saját magunkon is.

Az anyuka hívást kap az iskolából, hogy Kyle a b-betűs csúnya szót használta, az anyuka megígéri, hogy beszél vele. A végén: na baszki, mi van?

Visszatérni a munkába egy hosszú hétvége után, bal oldal család nélkül: francba, már megint itt vagyok? Jobb oldal családdal: Sziaaa, munka!

Gyerek: anya, most már mehetsz a felnőttek közé! A felnőttek polotikáról, pénzügyi problémákról, egészségühyi és párkapcsolati gondokról társalognak. Anyuka: Légyszi hadd ne!

Azt akarom hogy mindent megkapj ezen a világon ,amit csak a szíved kíván. Kaphatok jégkrémet? Nem.

Amikor Claire kicsi volt, minden reggel ötkor felébresztette az anyukáját. Most viszont, hogy Claire iskolás, az anyukája ébreszti reggel, kimondott örömmel. Claire, ideje felkelni! Fáradt vagy? Ó, drágám. Tudod, hogy hívják ezt? Karmának! Haha! Fogod? Karmának!!

Soha nem ütném meg a gyerekeimet. Amikor elfordulnak, jól bemutatok nekik.

A végén apuka: Miért hívtak azzal a suliból, hogy megmutattad a csupasz feneked az osztálynak? Gyerek: Azt hittem, vicces. Apa: Nem az!!

Gyerünk, tartsuk széptisztán a szobát anyu kedvéért, jó? Pislog. Oké, akkor vegyük át még egyszer alaposabban

Amikor a gyereket elküldjük hogy keressen meg valamit: “nem találom sehol! Egyszerűen eltűnt”

Anyu, ki tudnád nyitni ezt a szalámit?

Végigment az egész házon, hogy elmondja, pisilnie kell és fél egyedül elmenni vécére

Az egyetlen alkalom, amikor a gyerekek igazán figyelnek rám

Egyetlen dolog rosszabb a pelenkás gyereknél, a nem pelenkás gyerek. Első kép: Mi, már megint ki kell cserélni? Második kép: Mi, 45 percet ültél a vécén!!

Jégvarázs: Engedd el (A magyarban Legyen hó kezdettel futott). Jégvarázs a nappaliban: A gyerek még egyszer meg akarja nézni. Az isten szerelmére, drágám, engedd már el!

Elvinni az oviba: neem, nem akarok menni! Hazahozni az oviból: Neeem, nem akarok hazamenni!

Forrás: Boredpanda

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top