Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Brutálisan megszívta a TV2-vel Györfi Pál

Brutálisan megszívta a TV2-vel Györfi Pál

Élete az egészség, az RTL-en futó műsorának mégis hátat fordított A Nagy Duett kedvéért. Győrfi Pálnak egy dalra volt ideje, odaát pedig nem terveznek vele. – írja a Bors.

Győrfi Pál rajongóinak ismét be kell érniük azzal, hogy híradókat néznek majd az elkövetkezendő hónapokban. A Nagy Duett új évadában ugyanis csak néhány perc jutott a mentők szóvivőjének, akinek partnerével, Fábián Julival elsőként kellett távoznia a TV2 show-jából.

“Nagy élmény volt Fábián Julival és egy ilyen profi csapattal együtt dolgozni. Rossz érzés volt kiesni és nem udvariasságból mondom, hogy nagyon tetszett a többiek produkciója, izgatottan várom, most már nézőként a folytatást – mondta a Borsnak Győrfi, majd felelevenítette a hétfő reggelt, amikor apaként kapott feladatot az élettől.”

– mondta a lapnak Győrfi.

“Bár már többször szerepeltem szórakoztató produkciókban is, mégis egyértelmű, hogy a tévézésben számomra elsősorban az egészségügyi műsorok jelentik a „hazai terepet”, így ugyan most A Nagy Duett kapcsán átmenetileg abbahagytam a műsorvezetést, bizonyára lesz majd folytatás. Hogy hol, hogyan és mikor, ez – hogy stílszerű legyek – még a jövő zenéje.”

Forrás: Bors

Fotó: TV2

Share Button
Top