Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Botrány: szexi aktmodell lett Magdi anyus utódja

Botrány: szexi aktmodell lett Magdi anyus utódja

A megrázó hírt a Bors közölte. Történt, hogy – mint írják – újabb jelentős korszak zárult le Fodor Zsóka életében: a Barátok közt-ben az ország Magdi anyusává lett színésznő éveken át egy magyar üzletláncnak adta az arcát, a napokban azonban fotóit eltávolították a kirakatokból, boltokból. Nem véletlenül. – írja a Népszava a Borsra hivatkozva.

Mint azt a színésznő a Borsnak elmondta, lejárt a négyéves szerződése a céggel, amelynek “képviseletét” cseppet sem bánta meg, mint fogalmazott: többször is hallotta, hogy azt mondják: „Na, megyek a Zsókába! Megyek Magdi anyushoz!”

“Én kizárólag minőségi felkérésekre mondok igent, és ez az volt. Az utolsó egy évben már csak az arcomat adtam, előtte azonban éveken át jártam az úgynevezett „vásárlók napjára”, még Erdélyben is. Volt a helyszínen Szerencsekerék, fotózkodhattak velem a rajongók, beszélgethettünk. Az egyik legmeghatóbb találkozásom is egy ilyen rendezvényen történt: egy hölgy odalépett hozzám, azt mondta, kilenc gyermeke van, és mindegyiket úgy szoptatta, hogy közben Magdi anyust nézte.”

– képeszti el a kissé bizarr történettel a bulvárban kevésbé jártas olvasót Fodor Zsóka, aki a Bors szerint mindezt meghatottan mesélte.

Mára már a Magdi anyus mellett már feltűnt fiatal csinos modell vette át a színésznő helyét, róla most újabb képek kerültek az üzletekbe. Ő pedig nem más, mint Nagy Mónika, a Miss Éden Európa szépségverseny egykori győztese, aki később modellkedett, és egy férfimagazinban meztelenül is megmutatta testét – tudta meg a Bors. A lány szerint zökkenőmentes volt az arculatváltás.

Forrás: Népszava , Bors

Fotó: Thinkstock

Share Button
Top