Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Bódi Sylvi megmondta a frankót: agymosás folyik a magyar médiában

Bódi Sylvi megmondta a frankót: agymosás folyik a magyar médiában

Évekig nem szerepelt a médiában, csak irigykedve nézhettünk képeket arról, ahogy délszaki tengerek hullámain lovagol. Most az Exek az édenben műsorvezetőjeként bukkant fel a képernyőn a 36 esztendős Bódi Sylvi – írja a Bors.

Részletek az interjúból:

Tervezi, hogy egyszer végleg hazaköltözik?

– Valójában el sem költöztem Magyarországról. Az év több mint felét utazással töltöm, de a lakhelyem továbbra is Magyarország.

Mi az a három itthoni dolog, ami külföldön a legjobban hiányzik?

– A családom, a barátaim és a cicáim. Szerencsés embernek érzem magam, szerető családom és igaz barátaim vannak. Technika ide vagy oda, egy ölelést semmi nem tud helyettesíteni.

Az interneten figyeli az itthoni híreket?

– Isten ments! Nem vagyok kíváncsi arra az agymosásra, amely a médiában folyik… Nagy ritkán a saját magamról megjelent híreket átfutom, ezt is csak azért, hogy kontroll alatt tudjam tartani, és ha valakinél nagyon elgurult a gyógyszer, akkor átadhassam az ügyvédemnek az ügyet.

Veszélyes sportot választott. Mi volt a legfájdalmasabb szörfözés közben elszenvedett sérülése?

– A szörf attól is olyan csodálatos sport, hogy veszélyes. Kisebb és nagyobb sérüléseim is voltak, de ez része a sportnak, enélkül nincs fejlődés.

A legnagyobb sérülés a lábamat érte, aminek következtében az egyik térdemben több szalag is részlegesen elszakadt. Egy pillanatra sem volt kérdés, hogy akarok-e majd újra szörfözni. Szerencsére a legjobb kezekbe kerültem, így tökéletesen regenerálódott a térdem.

Forrás: Bors

Fotó: Facebook

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top