Így lehet trendi szakállad

Barber

Az utóbbi évtizedben nagy divattá vált a borosta, és talán még nagyobb divat a szakáll.
Sokan azt gondolják, hogy ennek a növesztése, karbantartása nem olyan bonyolult dolog, hiszen csak nem kell borotválkozni, és kész is. Most mindenkit el kell keserítsek, aki így gondolta ezt eddig! Ez nem olyan egyszerű dolog, mint amennyire annak látszik.

A szakállt formázni és ápolni kell, igen gyakran.
Lehet egyszerűen is kezdeni, hogy hagyod nőni, és ha már túl hosszú, és túlságosan őskáosz, akkor jöhet egy barber aki megformázza, és megpróbálja menteni a menthetőt.
Azonban a legjobb megoldás, ha már borostásan keresel fel egy barber shopot, ahol eleve meghatározhatjátok a kontúrjait, hogy az első pillanattól kezdve rendezett, jó formájú legyen. A barber ezt szépen kialakítja, illetve megfelelő kozmetikumokkal kondícionálni is tudja az arcszőrzetet.
Ezt követően pedig érdemes rendszeresen eljárni a barberhez, aki folyamatosan karban tartja a szakálladat, vágja, formázza, ápolja.
Az otthoni szakáll vágás és formázgatás nem mindig hozza meg a megfelelő eredményt, így kár az időt ilyenre vesztegetni. Ha igazán igényes szakállt szeretnél, akkor irány egy barber shop! Ha még nincs kedvenced, akkor pedig keresd fel Budapest belvárosában a Barber World nevű helyet!

Megosztás