Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > A Barátok közt sztárja őszintén vallott: 17 év után vége a házasságának, férje fiatalabb nőre cseréli

A Barátok közt sztárja őszintén vallott: 17 év után vége a házasságának, férje fiatalabb nőre cseréli

A jelenleg A Nagy Duettben Vastag Csaba partnereként versenyző egykori sorozatszereplő az e heti  Storynak adott interjúban árulta el, élete legnehezebb tíz hónapján van túl. Ábrahám Edittől ugyanis tavaly májusban költözött el a férje egy fiatalabb nő miatt; 23 éves kapcsolat és 17 évnyi házasság után. –  írja a 24.hu.

“Bevallom nem bírtam volna ki egyedül, különösen az első két hónap volt nehéz. Szakember segítségét kértem, hogy lépésről lépésre fel tudjam építeni az életem”

– mondta el a Barátok közt egykori Claudiája, aki hét kilót fogyott a szakítás óta, amit az egyetlen pozitív hozadékaként értékel a történetnek.

“Megtanultam, hogy a gyászfolyamatot nem lehet megúszni. A türelem nagyon fontos. Nem csináltam jeleneteket, nem telefonálgattam, nem könyörögtem. Eleinte persze nem volt künnyű egyedül. (…) A család, a barátok szerencsére maximálisan mellettem álltak. (…) Jó néhány hónap elmúltával egyik este azt vettem észre, hogy jól érzem magam egyedül”

– mesélte többek közt a hatvanéves színésznő, akinek ez volt a második házassága.

Forrás: 24.hu

Fotó: RTL Klub

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top