Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Az első étterem, szingliknek! Tudd meg miben más!

Az első étterem, szingliknek! Tudd meg miben más!

Szingli vagy? Már unod, hogy ha elmégy egy étterembe vacsorázni, akkor családokkal meg csókolózó párokkal kell egy légtérben ebédelned?Akkor ezt az éttermet neked találták ki!

Még 2013 júniusában nyílt egy étterem Amszterdamban, ami a maga nemében a világon az első volt: kizárólag egyszemélyes asztalokkal rendelkezett, és mindenki magában fogyasztotta el a napi betevőjét. Az Eenmaal nevű étteremben hiába kerestél volna etetőszéket meg romantikus gyertyafényt, itt egyedül az számított, hogy a vendégek egyedül jönnek-e. Az étterem vezetője, Marina van Gool azt nyilatkozta, hogy “most már végre azok is veszik a bátorságot, hogy étterembe menjenek, akik eddig társaság hiányában inkább otthon maradtak, mintsem hogy étteremben egyenek.” Sajnos azonban az étterem csupán pop-up jeleggel működött, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt a holland fővárosból, mindössze 48 óráig üzemeltették.

Szerinted jó volt az étterem alapötlete? Esetleg Magyarországon is szívesen látnál egy ilyen éttermet? Végül is, miért is ne?!

Forrás: Eater

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top