Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Apokaliptikus világ a Saturday Overnight új klipjében

Apokaliptikus világ a Saturday Overnight új klipjében

Alig több, mint egy hét múlva, 2017.február 1-jén jelenik meg a székesfehérvári Saturday Overnight rockbanda debütáló albuma, és már itt is van a korong beharangozója, amely – egy mára kihalt egykori vásárcsarnok lepusztult falai közé zárva – meglehetősen ijesztő jövőképet tár elénk.

Felrobbant, kigyulladt, lelőtte, leszúrta – ilyen és ehhez hasonló témák tömege árad sajnos felénk nap, mint nap a médiából, akár az interneten, akár nyomtatott magazinok hasábjairól próbálunk tájékozódni. Ez a sok borzalom ihlette meg a csapatot. Innen pedig már csak egy ugrás a világvége, és apokaliptikus gondolatok.

A klipről a csapat így vallott magazinunknak: “A témát – ha lehet kicsit klisésen is – de a médiánkból ránk ömlő rengeteg szörnyű dolog ihlette (felrobbantak, több ezren meghaltak, atomkísérlet stb.). Persze, mindig is történtek szörnyű dolgok, és lesznek is mindig. De ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egyszer nem következik be egy olyan esemény, ami végérvényesen kicsinálja a Földet és az emberiséget?“- teszi fel a költői kérdést Tóth Dominika és bandája, akik a klipről szólva azt is elárulták, hogy a budapesti  Nagyvásártelep régi csarnokában forgatták a dalhoz készült klipet, amely régen piacként, bevásárlóközpontként működött, mostanra pedig már inkább afféle városi játszótér a filmeseknek, graffitiseknek, drónt röptetőknek, és driftelőknek.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top