Itt vagy
Kezdőlap > Ne hagyd ki > Anyák napi csodasztori: Kitüntetést kapott a négyéves kislány, mert megmentette az anyukája életét

Anyák napi csodasztori: Kitüntetést kapott a négyéves kislány, mert megmentette az anyukája életét

Mondhatnánk, hogy mi értelme a kitüntetésnek, amikor a kislány lélekjelenlétével sokkal többet kapott: egy élő édesanyát, de igenis számít a gesztus.

A 4 éves chicagói kislány, Aria Koval nagyon izgatottan és boldogan vette át oklevelét és kitüntetését a helyi rendőrség által rendezett ünnepségen. Még márciusban mentette meg édesanyját, aki egyedül volt otthon Ariával és békésen alvó húgával. Az asszony enyhe asztmában szenved, de eddig soha nem tapasztalt rosszullét tört rá. Felhívta a férjét, hogy elmondja neki, nem érzi jól magát, de aztán rögtön el is ájult. Aria látva ezt egy pléddel betakargatta az anyukáját, és a telefonon hívta a 911-et, ahogy azt a szülei korábban tanították neki.

Sikerült vonalban maradnia, amíg a mentők ki nem értek, még az ajtót is kinyitotta nekik, ami egy aggódó négyévestől, aki éppen eszméletlen anyjával és kishúgával maradt otthon, nem kis teljesítmény. Az anyuka a kórházban jobban lett, a mentőben már vissza is tért az eszmélete.

Forrás: Szeretlekmagyarország

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top