Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Amikor kinyílt a metró ajtaja, ez a férfi elkezdett futni: Elképesztő száguldással a metróval szemben. Tudd meg ki a gyorsabb!

Amikor kinyílt a metró ajtaja, ez a férfi elkezdett futni: Elképesztő száguldással a metróval szemben. Tudd meg ki a gyorsabb!

James Heptonstall utazott egy darabig a londoni metróval, aztán kipattant a kocsiból, és elkezdett futni. Mit futni, száguldani. Olyan hihetetlensebességgel, hogy a következő megállóba előbb ért oda, mint maga a szerelvény.80 másodpercalatt 380 métert tett meg, úgy, hogy közben 75 lépcsőfokot is mászott meg, és két jegyellenőrző kapun ugrott át.A videó futótűzként terjed, rengetegen gratuláltak a harmincéves férfinak.

James 80 másodperc alatt győzte le le a metrót: ám neki nem egyenes vonalon kellett felgyorsulnia, hanem lépcsőket másznia és jegyellenőrző kapukon átugratnia. Mikor átért a következő állomásra, ugyanabba a kocsiba vissza tudott szállni, amelyikből az előző állomáson kiszállt. Az egész versenyfutást a fejére szerelt kamera rögzítette. A következő állomáson, amint megállt a metró, a férfi az örömtől és fáradtságtól szédülten esett be a metróba, az utasok pedig nagy tapsözönnel jutalmazták. Ezt már a barátja rögzítette…

Forrás: Twice

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top