Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Akik rossz embert kértek meg arra, hogy javítsák ki a fotóikat Photoshoppal

Akik rossz embert kértek meg arra, hogy javítsák ki a fotóikat Photoshoppal

James Fridmanhez sokan fordulnak fényképeikkel, és kérik, hogy manipulálja meg azokat egy kicsit. Mert jobb lenne egy kicsit nagyobb cici, hosszabb láb, kevesebb kiló, fehérebb bőr, egy dögös szőke barátnő, akivel dicsekedni lehet a haveroknak.

Fridman pedig szó szerint veszi a kéréseket, és lelkiismeretesen teljesíti feladatát. Annyira lelkiismeretesen, hogy sokszor nem éppen az kerekedik ki a fotóból, mint amit a gazdája szeretett volna, de azért egy elgondolkodtató üzenet mindig ott van, minden egyes fotóban…

Na de nézzük a képeket:

Milyen lennék, ha fehérebb bőröm lenne? Kérdezte a fiú Fridmantől. Válasz: Ha a bőröd fehérebb lenne, teljesen más ember lennél. Az vagy, aki vagy, és te így vagy szép.

A kérés: A srác szeretné, ha ez a kép lehetne a profilképe, de biztos akar lenni benne, hogy az emberek rájönnek, őróla van szó, ott a kék pólóban. Csak hogy biztosra menjen, Fridman ezt a képet küldte vissza neki.

Kérés: Jobbról a második lány lehetne magasabban? Hát, lehetne.

A lány azt kérte, Fridman photoshoppolja őt az Eiffel-torony elé, mert barátainak azt hazudta, Párizsban nyaralt. Lehet, hogy nem pont erre gondolt. ?

Fridmant ez a sínek között futó lány arra kérte, varázsoljon egy vonatot a sínekre, hogy úgy látsszon, a vonat elől menekül. Megtette.

Ez a lány azt kérte, a keze a képen érjen hozzá a bárányhoz. Csakhogy az angolban a bárányt “sheep”-nek írják ez a lány pedig “ship”-et írt, ami hajót jelent. Fridman megtette, amit a lány kért: a keze elér a hajóig. ?

A srác azt kérte, Fridman tegye olyanná a helyszínt, mintha bűncselekmény történt volna. Valószínűleg véres leszámolásra gondolt, aminek ő az áldozata. Fridman azonban vér helyett odavarázsolt egy “Fűre lépni tilos” táblát, amivel megvalósult a kérés, csak másképp: a fiú követte el a “bűncselekményt”.

Ez a srác azt kérte, Fridman ültessen mellé egy gyönyörű nőt. A szőke szépség kipipálva, csak ezzel nem annyira lehet hencegni a haverok előtt ?

A csinos lány szuper nagy kebleket szeretett volna. Megkapta.

Ez a lány azt kérte Fridmant, alakítsa vékonyabbá, mert soha nem volt az, és szeretne egy képet magáról, amin büszke lehet a testére. Fridman erre azt válaszolta a lánynak, hogy nem lehet olyan valamire büszke, amit nem ért el. Ha boldog és egészséges úgy, ahogy van, akkor meg minek változtatni?

Egyetlen vöröshajúként a srác azt szerette volna, ha nem lóg ki a családból, hanem szépen beleillik a családi fotóba. Nos, az új családi fotóból egyáltalán nem tűnik ki ?

Ez a lány azt kérte, Fridman photoshoppolja őt az űrbe (space). Megkapta a space-t, csak nem a csillagokat és a bolygókat, hanem a space billentyű helyét. ?

Forrás

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top