Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > A 9 legviccesebb tanári beírás az ellenőrzőkben

A 9 legviccesebb tanári beírás az ellenőrzőkben

A tanár is ember, ezért néha hibázik… és ha hibázik akkor számtalanszor vicces sztori kerekedik belőle, íme néhány ami nem kicsi mosolygásra késztetett bennünket:

 Tisztelt Szülők! Fiúk német órán több alkalommal hozzáért a tanárnőhöz és erotikus megjegyzéseket tett. Ezért osztályfőnöki rovóban részesítem. Kérem beszélgessenek el vele erről és értessék meg vele, hogy ne fogdossa a tanárnőt.

Kovács Pistike 2.a osztályos tanulót Lenin születésének 110. évfordulója tiszteletére rendezett iskolai ünnepségről való késésért, az ünnepség alatti helytelen magatartásáért – ki kellett küldeni – fokozati büntetésként igazgatói megrovásban részesítem. Kérem Pistike szüleit, hogy segítsék az iskola nevelését azzal, hogy Gyermeküket a szocialista eszmékért harcolók tiszteletére nevelik. Kérem elgondolkodni, hogy érdemes-e Pistikének az iskolát folytatni mivel.

Ma nem bírt magával: verekedett,falat bontott, rohangált, a kályhát nyitogatta, ételmaradékokat szórt társa nyaka közé!

Tisztelt Szülők! Pistike az ebédlőben nemi szervét étkezési célokra ajánlotta fel, ezért megintem.

T. Szülők! Pistike a tanórára gyíkot hozott be az udvarról, ami a tanteremben “kiszabadult” a táskájából! Kérném elbeszélgetni a gyermekkel! [Ezzel ugyanis az órát zavarta].

Szülői válasz: Gyíkászati szakoktatásban részesült

Nicholas öntörvényűen viselkedik. Az iskola berendezését rongálva játszik a szünetekben. A társaival nem törődve, a másik elől magának 2 kakaót vesz ki, amíg az egyiket issza, a másikat eldugja. A tanuláshoz való hozzáállása nulla, főleg a bibliaismeret terén. Nem való – mindezek fejében – keresztény iskolába. Megintem.

Tanár: Kedves Szülő! Csúnya beszédért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem!

Szülő: Engem!?

Modortalan viselkedése miatt gyermeküket megintem! Ahelyettesítő tanárt meglátva hangos öklendezésbe kezdett.

Tisztelt Szülő!

Attilát az iskolában való dohányzásért igazgatói dicséretben részesítem.

 

De van hasonló összeállításunk, nézd meg ezt is: 39 dolgozatbeli kiszólás amit nem tudsz nevetés nélkül végigolvasni.

 

Ha tetszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top