Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Az 55 éves hajléktalan akinek a jó szándék megváltoztatta az életét

Az 55 éves hajléktalan akinek a jó szándék megváltoztatta az életét

Hajléktalan lét nem semmi feladat, küzdeni a napi élelemért és a környezet által támasztott kihívások ellen. A spanyol Jose Antonia pontosan ilyen életet élt, hosszú éveken keresztül.

A férfi villanyszerelőként dolgozott Spanyolországban amikor életében hatalmas mély pontra zuhant. Depressziós lett, nem sokkal később elvesztette az állását és egy idő után már ennivalóra is alig volt pénze. (Néhéz megállni ha az ember elindul a lejtőn lefelé…) Egy ideig parkolóőrként kereste a kenyerét, de ezt az állását is nagyon hamar elvesztette.

Jose-t meghívták egy, a Palma városában lévő felkapott fodrász szalonba, hamarosan élete hatalmasat fordult. A szalon vezetője, Salvatore Garcia José felajánlotta a férfinak, hogy megváltoztatja a külsejét….

Homeless Guy Breaks Down in Tears After Incredible Transformation 406 homeless man makeover

Levágták hosszú, ápolatlan ősz haját, befestették és mivel már régen nem borotválkozott, szakállát is “megigazították”. Mindezek után az 55 éves férfi már nem úgy nézett ki, mint egy hajléktalan, szinte teljesen új jellemvonásokat kapott a külseje. (A cikkben mutatott két kép mintha nem is ugyan arról a férfiról készült volna, pedig de.)

“Senki sem fogja elhinni, hogy én vagyok, ha nem mondom ezt el.”

– mondta a férfi, mikor először meglátta magát a tükörben.

Az átalakulás olyan fantasztikusan sikerült, hogy a közelben lévő étteremben a tulajdonos meghívta őt egy sörre, a közlben ülő hölgyek pedig mind utána fordultak.

Homeless Guy Breaks Down in Tears After Incredible Transformation 905 Homeless2

Mindez 2015-ben történt, de a filmet csak nemrég tették fel az internetre. Két év telt el azóta és a férfi még mindig munkát keres de már nem az utcán él, valamilyen anyagi segítséget sikerült találnia, írta az Unilad.

“Nemcsak a külsőm változott meg, hanem az egész életem. Most a legfontosabb az, hogy egy igazi állást találjak.”

-mondta a férfi.

Nézd meg a beágyazott filmet, melyben az átváltozást 1 perc 50 másodpercnél láthatod. A film ugyan spanyolul van de a reakciók a szöveg értése nélkül is egyértelműek:

Forrás: .unilad.co.uk

Ha tettszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top