Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > 90 órán keresztül rajzol pontokat egy papírra…. a végeredmény pedig csodálatos lesz…

90 órán keresztül rajzol pontokat egy papírra…. a végeredmény pedig csodálatos lesz…

Amennyiben láttál már grafikust dolgozni, biztos benned is felmerült már a kérdés: hogyan lehet ennyi türelmük a munkájukhoz. Talán azért, mert a grafikusok nagy része iszonyatosan élvezi a munkáját! Csak úgy, mint a következő férfi!

David Bayo közel 90 órát töltött azzal, hogy összesen1 millió pontból és egy papírlapból olyat alkosson, amitől mindenkinek leesik az álla!A végeredmény valóban káprázatos lett.

Az érzéki, roppant kifejező portré egyáltalán nem mondható átlagos alkotásnak, hiszen a megszokott arc-ábrázoláson túl, más különleges elemek is fellelhetőek rajta.

A részletek pontos kidolgozása után láthatjuk, amint a női arc mögött előbukkan az Escherian épület is. A nagy sebességgel megrajzolt pontok különböző távolságokra helyezkednek el egymástól, így lesz tökéletes a kontúrok, és az árnyékolás kivitelezése is.

A szürrealista alkotás jelenleg az egyik leghíresebb rendhagyó technikával létrehozott műremek. Igazi élményt azonban mégis csak az jelent, ha sikerül alkotás közben elkapnunk a francia művészt.

Csodálatos látvány, ahogyan kibontakozik a pontok összességéből az alkotás.

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani!↓

Share Button
Top