Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > 9 vicces kikosarazós sztori!

9 vicces kikosarazós sztori!

Ilyen az, amikor életed legfontosabb pillanata totális kudarc… a csúffá tett kérők egy internetes fórumon vallottak kínos, ám valljuk be, igencsak vicces élményeikről…

Ilyen az, amikor életed legfontosabb pillanata totális kudarcba fullad… a csúffá tett kérők egy internetes fórumon vallottak kínos, ám valljuk be, igencsak vicces élményeikről…

  1. “Tegnap éjjel megkértem a barátnőm kezét. Nemet mondott, és elárulta, hogy a gimnáziumi exével csalt meg.”
  2. “Ugyanazon a napon kértem meg álmaim nőjét, hogy legyen a feleségem, mint amikor megkértem, hogy legyen a barátnőm… Mindkét alkalommal nemet mondott.”
  3. “Négy és fél éve jártam a barátnőmmel, amikor megkértem a kezét. Nemet mondott, és közölte, hogy töröljem a telefonomból, mielőtt távozom.”
  4. “Ma megkértem a barátnőm kezét. Nemet mondott, és a gyűrűre nézve közölte, hogy olcsójános vagyok. A gyűrű százhatvanezer volt. Kidobtam a csajt, visszavittem a gyűrűt és vettem magamnak egy Xbox One-t…”
  5. “Itt szinte soha nem esik az eső, a barátnőmnek meg az volt a legnagyobb vágya, hogy esőben csókolják meg. Megkértem a barátomat, hogy a kerti slaggal locsoljon minket felülről, miközben én megcsókolom a barátnőmet és megkérem a kezét. Nemet mondott, és csuromvíz vagyok.”
  6. “Három éve járok a barátnőmmel, a múlt hétvégén feleségül kértem. Gyertya, rózsaszirom, minden. A gyűrűt egy kiscica nyakába kötöttem. Kikosarazott, mert szerinte ez állatkínzás!”
  7. “Ma megkértem a barátom kezét. Nemet mondott, meg azt, hogy egy kapcsolatban egy nő nem kérhet ilyesmit…”
  8. “Ma reggel megkértem a barátnőm kezét. Erre ő: „Na ennél a lánykérésnél azért többre vagy képes, próbálkozz újra!”
  9. “Összeszedtem száz embert és minden barátunkat, hogy flash mob stílusban kérjem meg a kezét. Mielőtt kikosarazott, azt mondta, úgy százzal vagyunk többen a kelleténél…”

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani! ↓

Share Button
Top