Itt vagy
Kezdőlap > Csajok / Pasik > 9 férfi ruhadarab, amitől a nők megvadulnak

9 férfi ruhadarab, amitől a nők megvadulnak

A nőknek nem csak saját ruhatárukból vannak kedvenc darabjaik. A férfiak gardróbjából is könnyen választanak favoritot, amelyet szívesen látnak, vagy inkább szívesen látnának a pasijukon. Na, persze nem arra kell gondolni, hogy elvakultan azt várják, hogy életük férfije úgy nézzek ki, mint aki egyenesen a Pinterestről lépett ki.

Következzen tehát 9 apróság a férfiak ruhatárába, amelyet a nők szívesen látnak.

Egy pár szép cipő

cipo

Ez az egyik leg elengedhetetlenebb darabja egy csinos férfi gardróbjának. A cipője árulja el a legtöbbet a viselőjéről: ha valaki kopott, elhordott lábbeliben jelenik meg az első randin, hááát… A cipő mindig legyen tiszta és passzoljon az árnyalata a nadrág színéhez, vagy legyen annál sötétebb.

Henley típusú póló

en

A henley póló, legyen rövid- vagy hosszúujjú, soha nem megy ki a divatból. Hollywood-i sztárok kedvelt viselete ez a darab, nem véletlenül: a gallér nélküli póló, a kigombolt nyakrésszel egyszerűen elcsavarja a nők fejét.

Farmer + fehér póló

feh

A világ legegyszerűbb, mégis legjobb párosítása. Ettől még férfiasabbak és még vonzóbbak lesznek a pasik.

V-kivágású pulcsik

v

A nők szeretik, ha egy pasi ilyen pulcsit hord. Azt a benyomást kelti, hogy a férfi jó modorú, és tudja, hogyan öltözködjön.

Feltűrt ujjú ing egy vékony nyakkendővel

felturt

A tökéletes kombinációja a könnyedségnek és az elegáns megjelenésnek. Telitalálat!

Személyre szabott öltöny

lton

Ez már egy kicsit nagyobb tétel, mint az eddigiek, de minden férfinek szüksége van az életében A TÖKÉLETES ÖLTÖNYRE, amely olyan, mintha ráöntötték volna.

Ízléses kiegészítők

kieg

Bőrkarkötők, vagy fonott változatok: ezek az idei őszi szezon csúcsdarabjai. Viselőjüket romantikussá teszik, a nők pedig rögtön elolvadnak.

A tökéletes fejfedő

lap

Ha már a kiegészítőknél tartunk, a tökéletes fejfedő egyszerűen kiemeli a viselőjét a tömegből. Mindenkinek más áll jól, legyen az egy kalap, kötött sapka, vagy baseball sapka, mindegy, a lényeg, hogy passzoljon a stílusodhoz. Ja, és készülj fel, hogy a nők tekintete rád fog szegeződni.

Ápolt megjelenés

polt

Akármilyen jó ruhákat húz fel és visel szép kiegészítőket egy férfi, ha nem ápolt a megjelenése, oda minden. Ez mindennek az alapköve.

Forrás:boredpanda

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top