Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > 8 igazán nagy TROLL, az esküvői vendégek közül…

8 igazán nagy TROLL, az esküvői vendégek közül…

Bizony a vendégek sok esküvőn átlépik a határt az elfogadható viselkedés és a suttyóság között…

Szemezgettünk egy kicsit és íme a top8 as lista, amihez már igazán nem tudunk mit hozzáfűzni:

1. Esküvői szex

” A vőlegény tanújával annyira megkívántuk egymást, hogy a fotózkodás után azonnal egymásnak estünk!! Kicsit elkéstünk a lagziból… Hiányoltak is, de azt mondtuk, sétáltunk egyet a friss levegőn…”

2. Rokoni pofonok

“A nagynéném lakodalmán az unokatesómmal összevesztünk valamin és csúnyán egymásnak estünk!!! Képzelhetitek, milyen vicces esküvői fotók készültek!! Azóta is minden évfordulón könnyesre röhögjük magunkat rajtuk”

3. “Véletlen” baleset

“Hatéves voltam, amikor az anyám férjhez ment. Gyűlöltem a pasit, akihez hozzáment… És történt egy kis véletlen…„leöntöttem” a fehér öltönyét vörösborral…”

4. Kínos baleset

“Elájultam a táncparketten, és összepisiltem magam…” Ehhez nincs is mit hozzátenni!!!

5. Ez de aranyos!

“Négyévesen koszorúslány voltam egy esküvőn. Az oltárhoz vezető utat végighisztiztem… Senki sem értette, hogy miért… Aztán elmondtam, hogy azt hittem, engem adnak hozzá a gyűrűhordozó kissráchoz…”

6. Eladó a vőlegény?!

“A házassági eskü letétele előtt félrehúztam a vőlegényt, és megcsókoltam… Ja igen, ekkor nem én voltam a menyasszony… Végül lemondta azt az esküvőt, mi viszont hamarosan megesküszünk!!!”

7. Szó szerinti álomesküvő

“Egyszer másnaposan mentem el egy esküvőre… Aztán sajnos az eskü alatt elaludtam, és állítólag nagyon hangosan horkoltam… A menyasszony azóta nem áll szóba velem…”

8. Papírrepülő

“A saját lagzimon az egyik vendég direkt olyan dalt kér, amiről tudta, hogy felbosszant vele! Ezért leléptünk az újdonsült férjemmel!!! Egy aljas beírást meg kitéptünk a vendégkönyvből, és papírrepülőt hajtogattunk belőle!!!”

Ha tetszik ne felejtsd el megosztani!↓

Share Button
Top