Itt vagy
Kezdőlap > Csináld magad > 7 mell­for­mára ké­szül­nek a mell­tar­tók! Tudod, hogy mi­lyet kell ven­ned?

7 mell­for­mára ké­szül­nek a mell­tar­tók! Tudod, hogy mi­lyet kell ven­ned?

Meg­ta­lálni a tö­ké­le­tes mell­tar­tót egy­ál­ta­lán nem könnyű feladat. Pontosan kell il­lesz­ked­nie és tar­ta­nia, fon­tos, hogy fe­szes le­gyen, de ne szo­rít­son. Most meg­tud­ha­tod, ho­gyan vá­lassz a mel­led for­mája sze­rint.

 

Nem csak a méret, hanem a forma is számít! Számtalanszor hallhattad már, hogy a legjobb, ha minden vásárlás előtt újra megméred magad, mert változhat a melled, deaz sem mindegy, milyen stílusú melltartót választasz.

1. Szabályos, kerek mellek

620x0 5 45c31
Ha kicsit nagyobb, de kerek mellekkel áldott meg a természet, akkor nem fontos, hogy vastag szivacsosat válassz. A vékonyabb anyag is tökéletesen megtartja, és nem szükséges az extra formázás.

2. Keleti-nyugati

620x0 4 6f686
Ez azt jelenti, hogy a bimbók kifelé néznek, a két mell pedig viszonylag távol egyik egymástól. Teljes kosaras stílust válassz, mely oldalt is jól tart és középre tolja a kebleket, s létrehozza a kívánatos dekoltázst.

3. Telt keleti-nyugati

620x0 3 8b74b

Az átlagosnál nagyobb méretű mellek is lehetnek kifelé állóak. Ilyenkor különösen fontos az erős tartás,

így célszerű olyan melltartót választani, ami strapabíróbb anyagból, oldalt vastag a pántokkal készült.
4. Harang alakú

620x0 2 26b75
Ha melled a bimbó felé karcsúsodik, de az alján pedig telt, akkor a tiéd harang alakú. A méretek miatt egyáltalán nincs szükséged szivacsokra, hiszen azok csak még jobban növelnék kebleid teltségét. Viszont fontos a vastag pánt és a melleket teljesen betakaró kosár.

5. Aszimmetrikus

620x0 1 42ff9
Általában az egyik mell mindig nagyobb, mint a másik. De megesik, hogy ez jóval szembetűnőbb az átlagnál. Ebben az esetben nehezen találsz tökéletes fehérneműt, amivel ellensúlyozhatod a különbséget. Optimális, ha push-upot választasz, mert a vastag szivacs kitölti a hiányzó részeket a kosárban. Azt is megteheted, hogy a nagyobb méretű melled alól kiemeled a szivacsbetétet.
6. Könnycsepp alakú

620x0 09ae1
Ez a legszerencsésebb mellforma: a bimbók felfelé állnak, és a mell kis csúcsban végződik. Szinte bármilyen kosárforma megfelelő számodra. De ami mindenképpen fontos: az ilyen mellhez illik legjobban a pánt nélküli, push-up melltartó.

7. Kicsi és formás

620x0 8 79a7a
Igazi Jolly Joker, nem kell külön tartást adni neki, viszont csodálatos csipkébe öltöztetheted! A laza, merevítő nélküli melltartók is tökéletesen megtartják.

Forrás: Ripost.hu

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top