Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > 7 dolog, amiből az esküvői fotósok azonnal tudják, ha két ember nem illik össze

7 dolog, amiből az esküvői fotósok azonnal tudják, ha két ember nem illik össze

1.A „Mit csináltam már megint?” arckifejezés

Az egyik felhasználó olyan képet töltött fel szülei esküvőjéről, ami alapján ezt az arckifejezést hirtelen megvilágosodott menyasszonynak is el lehetne nevezni. A képre nézve valószínűleg mindenkinek leesik a tantusz, vajon miért is írták le ezt az arcot így. Soha nem lehet elfelejteni.

2. Számítanak a szavak

Nem csak a nagy napon hullhat ki a szög a zsákból, már az esküvői előkészületek során is rengeteg árulkodó jel van. Az egyik kommentelő például rengeteg jegyespárral találkozott az esküvői előkészületeik során, és tudja, hogy mire kell figyelni.

„Nagyon sok időt töltünk azzal szervezőként, hogy a különböző találkozókon milyen szavakat, kifejezéseket használ a pár beszélgetés közben, vagy a jegyes fotózáson, a nagy napon, stb. Elég hamar ki szokott derülni, mire koncentrálnak a leginkább.

Sok pár, főleg a fiatalabbak, csak az esküvőre fókuszálnak, de nem fektetnek túl sok időt magának a házasságnak a megtervezésére. Igen nagy a különbség ilyen szempontból a fiatal és az idősebb, esetleg második házasságra készülő párok között”.

3. Mit szól a család?

A családon belüli panaszok és a harcias anyósok és apósok elég viccesek tudnak lenni, kivéve persze ha nekünk kell az ezáltal keletkező problémákat megoldanunk. A megszólalók szerint ezek a feszültségek is sok mindenről árulkodnak.

A családtagok és a barátok viselkedése rengeteget elárul nekünk arról, hogy mennyire tartják jó ötletnek az ifjú pár egybekelését és mennyire támogatják a házasságot. Legyen szó akár a koszorúslányok csacsogásáról, a vőfély szerepének fontosságáról, a szülők tekintetéről vagy a beszédekről, mind-mind erről árulkodnak.”

4. A gyerekek

A családalapításkor nem árt, ha mindkét fél hasonlóan gondolkodik erről a dologról, vagy legalábbis hajlandók a kompromisszumokra. Az egyik esküvői videókat készítő hozzászóló egy olyan párt említett, akik több évnyi együttlét és egy közös gyerek után tavaly házasodtak össze.

„Két héttel ezelőtt a kollégám, aki ismerőse a vőlegénynek a Facebookon, szólt, hogy válnak. Semmi jelét nem láttuk. Az egyetlen dolog, amire gondolni tudtunk, az az, hogy a menyasszony szeretett volna még egy gyereket, és úgy látszik ebben nem sikerült dűlőre jutni.

eskuvo1

5. A vonzalom kimutatása

Talán mondani sem kell, hogy egy fotós azonnal megérzi, mennyire szenvedélyes egymással egy pár.

„Az első esküvői fotózásom egy olyan párral volt, akik egy szépművészeti múzeumnál házasodtak össze. Megkértem egy barátomat, aki akkor már tíz éve foglalkozott esküvői fotózással, hogy segítsen nekem. El is kezdett beállítani egy csókolózós képet, de amikor megkérte őket, hogy csókolják meg egymást, a menyasszony egészen furcsa, cincogó hangon közölte, hogy köszöni, de inkább nem. Nagyon furcsa volt az egész. A vőlegény még arra sem vette a fáradtságot, hogy szalonképes legyen a saját esküvőjén, ráadásul a két család is aznap találkozott először egymással”.

6. Ha az egyik fél jobban szereti a telefonját

Sokunknak vált pótcselekvéssé a telefonunk nyomogatása, főleg ha várakoznunk kell vagy beáll a csend egy beszélgetésben. Azonban – nem meglepő módon – többek szerint sem túl ideális, ha teleposztoljuk a saját esküvőnkön a közösségi oldalakat.

„Nem tudom, hogy együtt vannak-e még, de a vőlegény konkrétan akkor is a telefonját nyomogatta, miközben az oltárhoz ment. Ráadásul farmerban volt. A menyasszony sem volt túl boldog, de sajnos nem sikerült lefotóznom a reakcióját.”

7. Amikor a fotós jobban tetszik, mint a férjed

„Amikor elkezdtem fotózni, egy elég jóképű fényképésznek voltam az asszisztense” – írta az egyik hozzászóló. „Az egyik esküvőn a menyasszony odament hozzá, és közölte vele, hogy nyitott házasságot terveznek, magyarul lényegében felajánlotta magát, amit ő udvariasan visszautasított”.

Forrás

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top