Itt vagy
Kezdőlap > Hírek > 5 hónapos kisbabájától szakította el a kismamát a rosszindulatú trolivezető!

5 hónapos kisbabájától szakította el a kismamát a rosszindulatú trolivezető!

A 75-ös trolibusz vezetője elképesztő hanyagságának és rosszindulatának köszönhetően egy 5 hónapos kisbaba idegenekkel maradt a Hősök terén egy buszmegállóban…

Az anyuka, Majoros Vivien le akart szállni a babakocsiba szíjazott Benettel, ám azt nem tudta egyedül leemelni. Az utasok segítettek neki, de a troli vezetője rácsukta az ajtót a babakocsira. Az utasok kiabálva szóltak a sofőrnek, hogy ezt talán mégsem kéne, mire a vezető kinyitotta újra az ajtót. A babakocsi földet ért a megállóban, de az utána siető anyukára a sofőr megint rácsukta az ajtót, és mintha mi sem történt volna, elindult.

Az anyuka az utasokkal együtt hiába szaladt és kérte a vezetőt, hogy azonnal álljon meg, hiába dörömböltek a fülke ajtaján, a baba ott maradt, a troli pedig nem állt meg. A sofőr csak ennyit vakkantott oda a kétségbeesett anyának:

“Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!”

Az anyuka a Benczúr utcánál tudott leszállni, onnan rohant vissza az előző megállóba, ahol a segítőkész idegen nő várta őt a sértetlen babával.

Az anyuka nem hagyja annyiban az esetet, bejelentette a BKK-nál, ahol válaszoltak is: 30 napos határidővel foglalkoznak az üggyel.

Forrás: Bors

Share Button
Top