Itt vagy
Kezdőlap > 3 Ft / látogató

3 Ft / látogatóval számolva, több vevőd lenne? Szeretnél 2 Ft-ot fizetni egy Like-ért? Nagyobb bevétellel tudnál számolni?

A választ te tudod, de véleményünk szerint igen. Turbózd fel egy kicsit a cégedet a mi segítségünkkel.  Elérjük, hogy már 1-2 Ft-ért meg tudd szólítani vevőidet, és ezzel akár havonta több 10 ezer (akár több 100 ezer) emberhez eljuss.

Nem mellesleg, olyan hírverést kapsz tőlünk, hogy megdobja több százalékkal a bevételeidet.

A Google Adwords hirdetés drága, és az ehhez hasonló reklám felületek is azok. De, ha kicsi kreativitást viszünk bele mindjárt olcsóbb lesz és még releváns vásárlókat kapsz.

Tartalommarketing (natív hirdetés) Neked / Cégednek is!

Az egyre inkább reklámtagadó online fogyasztásban, a direkt hirdetések kora leáldozóban van. Hogyan lehet azt elérni, hogy a reklám mégis eljusson a fogyasztóhoz? 

Tartalom marketinggel, amely szórakoztatja, informálja valamint felkelti az olvasó érdeklődését. Mint minden reklámozási formánál itt is az a vásárlásra ösztönöz, csak sokkal finomabb formában, hogy a tartalom fogyasztója ne érezze tolakodásnak.

A tartalommarketing nem PR cikk, ez annál sokkal több. Mivel a tartalom egyik célja az informálás, ezért az olvasók szeretik, szórakoztatja őket, így megosztják a bejegyzéseket, így még több emberhez eljut a tartalom illetve még több  vásárlót bevonzzhatunk neked.

Egy biztos, a bejegyzéseket a célcsoport fogja olvasni!

“Ha nem ismerik a terméked (a szolgáltatásod vagy a  céged) akkor nem vásárolnak tőled. Ha ismernek, téged akkor vásárolni fognak tőled. Ennyire egyszerű az egész…

 

Küldd el az adataid, és a leghatékonyabb marketinget adjuk a kezedbe, hogy az emberek rázizzenjenek a  termékedre!

 

[contact-form-7 id=”8704″ title=”1ft_latogato”]

 

Akik már minket választottak:

[kép] [kép] [kép]

Top