Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Palvin Barbi felmászott a Szabadság híd tetejére

Palvin Barbi felmászott a Szabadság híd tetejére

A magyar szupermodell ismét bebizonyította, hogy milyen bátor és bevállalós, ugyanis az egyik barátnőjével hihetetlenül veszélyes helyen szelfiztek, méghozzá a Szabadság híd tetején!

Palvin Barbi felmászott a Szabadság híd tetejére

Palvin Barbit már rengetegféleképpen láthattad, hiszen megmutatta magát smink nélkül, sőt különleges frizkóval is, de akkor sem ijed meg, ha néhány nagyon extrém feladatott kell bevállalnia. A modell ugyanis bújt már fekete latex-cuccokba, sőt az egyik L’Oreál reklám kedvéért még tűsarkúban is focizott. Néhány napja pedig egy extradögös fotót osztott meg a nyaralásáról, amin Mihalik Enikővel szerepel, méghozzá hihetetlenül szexin! Most pedig minden eddiginél bátrabb volt, ugyanis képzeld, felmászott a Szabadság híd tetejére!

Barbi az egyik modell barátnőjével, Soo Joo-val vállalta be a merész mutatványt éjszaka, és persze rögtön meg is osztotta a Snapchatjén, ahogy a lezárt híd tetején pózolnak együtt. A lányok láthatóan szuperül érezték magukat még annak ellenére is, hogy egy elképesztően veszélyes dologba vágtak bele, mert nagyon magasan szelfiztek! Még szerencse, hogy nem esett bajuk, igaz?

palvin-barbi-cosmopolinta-2

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top