Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > 20 hihetetlen ok, amiért házaspárok képesek voltak elválni

20 hihetetlen ok, amiért házaspárok képesek voltak elválni

Azt hiszed, hogy téged nem fenyeget a válás? Hát, ezek az emberek is azt hitték, aztán a párjuk csúnyán meglepték őket.

1.A férjem azért hagyott el, mert mikor édesapám meghalt, nem hagyott rám semmit…

2. A férjem azért vált el tőlem, mert nem vettem fel a nevét. Pedig mikor a házasság mellett döntöttünk, tudta, hogy így akarom.

3. Bárcsak elmondhatnám a fiaimnak, hogy az apjuk azért hagyott el engem, mert mindkétszer abortuszt akart volna. Azzal, hogy ezt magamban tartom, csak napról napra jobban utálom.

4. A férjem azért vált el tőlem, mert úgy döntöttem, nem maradok háztartásbeli anya és dolgozni fogok.

divorce-619195_1280

5.A férjem azért hagyott el, mert aszexuális vagyok.

6. Az ex-férjem azért vált el tőlem, mert kiderült, hogy meddőségi problémákkal küzdök. Rég felszedte az új barátnőjét, mikor még házastársak voltunk, ezt pedig 3 éve képtelen vagyok feldolgozni.

7. Öt év házasság és több gyerek után a nejem azért vált el tőlem, mert nem tudta elviselni az akcentusomat.

8. A feleségemmel mindketten elsők voltunk egymásnak. Azért hagyott el, mert kíváncsi volt, milyen mással a szex.

9. A férjem azért hagyott el, mert kiderült számára, hogy jobban vonzódik a férfiakhoz, mint hozzám. Azt kívánom, bárcsak inkább megcsalt volna, akkor nem lennék 36 évesen összetört, magányos és elvált.

10. A férjem csak úgy bejelentette: válni akar tőlem, mert úgy érzi magát velem, mint a testvérével.

11. A férjem egy nap bejelentette, hogy válni akar, mert teherbe ejtett egy másik nőt. Másnap az évfordulónk lett volna, akkor akartam elárulni neki, hogy terhes vagyok. Már öt éve próbálkoztunk.

girl-1149933_1280

12. A feleségemmel 6 és fél éve voltunk házasok, amikor bejelentette, hogy válni akar. Nem csaltam meg, nem bántam vele durván, csak “felfedezni” szeretne.

13. A feleségem válni akar tőlem, mert “soha nem vagyok otthon”. Érdekes, amikor ezt elmondta, harapásokat láttam a nyakán és tisztán emlékszem, hogy nem én voltam.

14. A férjem elvált tőlem, mert inkább tévézek ahelyett, hogy elmenjek vele bulizni és nézzem a részeg, seggfej haverjait berúgni. Wow, biztos egy hisztis, terhes picsa vagyok.

15. A feleségem kitett és válni is akar, mert pornót talált a telefonomon. Valamiért azt hiszi, hogy azokkal a lányokkal megcsaltam őt.

16. A férjem elvált tőlem, mert nem tetszett neki a combjaim köze.

17. A férjem azért válik el tőlem, mert kiderült, hogy mellrákom van… Mi lelki társak voltunk, el sem hiszem, hogy ezt teszi velem.

girl-1098611_1280

18. A férjem azért akar elválni, mert hónapok óta nem szexeltünk. Igaz, hogy azóta szültem egy gyönyörű gyereket neki, de ez nem érdekli.

19. Feladtam az álmaim, hogy a férjem iskolába járhasson. Együtt felépítettünk egy csodálatos családot és most el akar válni, mert nem kezdtem semmit az életemmel.

20. A feleségem komolyan fontolgatja, hogy elváljunk, mert egy alkalommal több mint két órán keresztül nem válaszoltam az üzeneteire. Mi a franc?!

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top