Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > 18 éttermi panasz, amin halálra neveted magad!

18 éttermi panasz, amin halálra neveted magad!

Íme egy válogatás a legbizarrabb és legviccesebb éttermi panaszokból. Jó szórakozást és olvasást kívánunk! 😉

 

1. “Felháborító, hogy fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki s*ggfejek. Cserébe lenyúltam a borsszórót.”

2. “Az önök szakácsa túl ronda és egyáltalán nem olyan mint a Laci bácsi a tvből. Szerintem magukat átverte, kérem a saját érdekükben vizsgálják ki az ügyet.”

3. “Halászlét rendeltem és spagetti volt benne és még kenyeret se adtak. Hát hülyék maguk?”

4. “A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?”

5. “Ma a férjemmel betértünk az Önök éttermébe ebédelni, de a pincérek be vannak b*szva. Kérem a felszolgálás minőségének emelését.”

6. “Ma már a harmadik étterembe jöttem be, hogy végre marhapörköltet egyek, de sehol nem akarnak adni nokedlit. Mindenhol csak galuska van és azt akarják hazudni nekem a pincérek, hogy az ugyanaz. Hát az apjuk f*szát!”

7. “A pincér leöntött egy korsó sörrel, utána meg rám borított egy tányér pacalt.”

8. “Tisztelt Étteremvezető! Tájékoztatnám, hogy az éttermében, a mosdók állapota több mint felháborító. Az ülőkék konkrétan le vannak kenve sz*rral. Mind a négy fülkében.”

9. “Húslevest kértem májgombóccal, a pincér meg hozott valami sz*rt egy csészében.”

10. “A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok.Válasz:“Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?”

11. “Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni.”

12. “A pincérek bunkók és szerintem fanszőr volt a rizsben.”

13. “A felszolgáló lek*rvázott, kérem azonnali kirúgását.”

14. “A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni a mi a fontosabb…”

15. “Az étel hideg volt, a pincér meleg.”

16. “Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám.”

17. “A pincérek mikor azt hitték nem hallom őket, arról beszéltek, hogy hogyan d*gnának meg. Javaslom az elküldésüket.”

18. “A megrendelt Lucifer sertésszelet, ehetetlenül csípős volt. Jó, mondta a pincér, hogy bazi erős, de azt nem, hogy ennyire. SZ*R.”

Forrás

Ha tettszik, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top