Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > 16 Legviccesebb panasz, amivel orvoshoz fordultak!

16 Legviccesebb panasz, amivel orvoshoz fordultak!

Az alábbi összeállításban a lehető legröhejesebb példák szerepelnek, amiket orvosok osztottak meg az interneten. Ha érezted magad már hülyének hasonló esetben, olvasd el ezeket, és garantáltan jobban fogod érezni magad!!! 🙂

1. Volt, aki azért jött be a sürgősségire, mert homoszexuális.

2. Képes volt azért bejönni a sürgősségire, mert az iPhone-ja szerint nem alszik elég jól.

3. Még soha nem hallottak a statikus sokkról, és nem értették, miért nem tudtam gyógyítani ezt az „állapotot”.

4. Egy nő kihívta a mentőket, mert a vasúti sínek alatt egy feltételezhetően meggyilkolt testet látott. Amikor kiértünk, kiderült, hogy egy farönkre volt rádobva egy kabát, mellette pedig egy nagyon részeg nő siratta a fadarabot.

5. Az egyik betegem azért ment be a sürgősségire, mert szerinte túl sok fülzsír volt a fülében, és ki akarta szedetni.

6. Egy nő egyszer azzal jött be, hogy kinőtt a kisbabájának az első foga, és nem tudta, mit tegyen. Azt kérte, vágjam ki a pici többi fogát, hogy többet ne legyen gondja a fogzásra. Nem tettem meg.

7. Az egyik beteg azt mondta, akárhányszor szeretkezett a feleségével, a szája megbénult kicsit. Kiderült, hogy a felesége minden alkalommal spermaölő krémet használt előtte, ő pedig lent is próbált örömet okozni.

8. A feleségem szülész-nőgyógyász, és egyszer kihívták, mert egy fiatal lány nagyon vérzett. Igen, pontosan az volt a baj, amire most mindenki gondol.

9. Anyukám egyszer bevitt a sürgősségire, mert azt hitte, vérmérgezésem van. Igazából aznap csak puncsot ittam korábban, és lecsöppent a lábamra. A nővér letörölte, és már meg is mentett.

10. Azért vittem kórházba a kisfiam, mert nagyon gyakran volt kiütése a keresztcsontjánál. Már bent ültünk az orvosnál, amikor rájöttem, hogy ugyanaz a mintája a kiütéseknek, mint a jakuzzink belsejének.

11. Bejött egy ember a kórházba, és azt mondta, hogy éppen egy esküvőn volt, amikor rájött, hogy a fia egy kicsit alacsony. A kérdés az volt, tudnánk-e adni neki valamit azonnal, amitől megnő…

12. Egy fiatal srác nagyon sírt és elárulta, hogy szerinte az unokatestvére lehet, hogy terhes, mert 10 másodpercig farkasszemet néztek egymással. A fiú azt hitte, hogy ezáltal teherbe ejtette a saját unokatestvérét.

13. Hajnali kettőkor teljesen kiborulva rohant be egy húsz éves srác a barátnőjével, azzal, hogy valami kiszakította a torkát. A nyelvcsapja volt az. Ez a gyerek valahogy leélt úgy húsz vet az életéből, hogy nem vette észre a nyelvcsapját.

14. Tegnap éjszaka valaki azért jött be a sürgősségire, mert volt egy szálka a kezében. Egy egészen kicsi szálka.

15. Hajnali kettőkor valaki azért hívott fel, mert túl büdöset pukizott a lánya.

16. A telefonban azt állította, hogy súlyos égési sérülést szenvedett az „egész” testén forró víztől. A vizsgálat során nem voltak rajta látható nyomok, úgyhogy végül bevallotta, hogy csak a jobb mutatóujján égett meg egy kis rész.

dokrot

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top