Itt vagy
Kezdőlap > Insta / Fb - tippek > 10 +1 ingyenes lépés amivel insta követőket toborozhatsz

10 +1 ingyenes lépés amivel insta követőket toborozhatsz

Amikor nekikezdünk egy közösségi csatorna építésének, a legelszántabbakat is visszavetheti, hogy a kitartó munka ellenére nem gyűlnek a látogatók. Ez általában csüggedésre ad okot, és vissza vethet bárkit attól, hogy további munkát fektessen bele.

Ebben a cikkben megpróbáltunk összeszedni 25 nagyon ütős dolgot amivel viszonylag hamar lehet jó eredményeket elérni. De sose felejtsük el, hogy a rendszeres posztolást és a kreativitást nem helyettesíti semmilyen stratégia. Hogy mit értünk rendszeres posztolás alatt? Azt amihez a követőidet szoktatod, tehát ez lehet akár heti 1-2 poszt, de lehet napi több is, ez már csak rajtad múlik.

1. Használj olyan hastag-eket, amelyeket a közösség a viszont követésre alkalmaz ilyenek pl.: a #FF, #instafollow, #L4L, #followback

2. Like-olj  ötven – száz véletlenszerű képeket olyan embereknél akik a célközönséged lehetnek. Hidd el sokan vissza fognak követni ezért.

3. Oszd meg Instagram fiókod a többi egyéb közösségi oldaladon / profilodon. Mond el ott az embereknek hogy miért kövessenek, ha nem teszed, hogy leírod azt hogy miért kövessenek nagyon kevés új követőre tehetsz szert ezzel a módszerrel.

4. Kommentáld a nagy hangadók, véleményvezérek képeit. Ott mindig nagy a forgalom és több emberhez juthatsz el ilyen módon.

5. Keress és kövess olyan embereket akik a #followme és a #likeforlike hastegeket használják, vissza fognak követni téged!

6. Ne feledd, hogy a minőség mindig veri mennyiséget. A fiókodba csak a legjobb képeket töltsd fel. Senki nem akar követni olyasvalakit akinek ezer értelmetlen kép van feltöltve a fiókjában, ráadásul rossz minőségben.

7. Soha ne használj olyan szövegeket és hastageket, amik nem illenek a fotóhoz. Az egész fiókodra rossz kihatással lesz.

8. Tegyél fel kérdéseket, a legjobb ha “ráégeted a képre”, így növeled a kommentjeid számát, és mivel több ember hozzá szól a  képeidhez még több felhasználóhoz eljuthat ajánlás révén a tartalmad.

9. Minél több képen szerepeljen emberi arc. A kutatások azt mutatják, hogy azok a képek melyeken emberi arc szerepel 35% jobb eredményt érnek el mint azok amelyeken nem szerepel.

10. Használj világos képeket, a sötétebbek nem érnek el akkora interakciókat mint a világosabb társaik, ha máshogy nem megy, akkor a beépített szűrőkkel tudsz a helyzeten javítani.

+1. SOHA NE ÁLLJ LE! de tényleg ha folyamatosan posztolsz és a fenti stratégiákat alkalmazod, akkor az meg fogja hozni az eredményét.

Ha tettszett a cikk, ne felejtsd el like-olni és megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top